İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Fulham Bahis Tahmini 15.04.2023

İngiltere Premier Lig’de son 4 maçını da kaybeden Fulham deplasmanda, Everton’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

EvertonFulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Everton kazanır 2.08, beraberlik 3.45, Fulham kazanır ise 3.85 olarak açıklanmış.

Everton Alt Sıralarda

Everton, Premier Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Manchester United deplasmanında 2-0 kaybettiler. Maçın başından sonuna dek vasat bir performans gösteren Everton’ın haklı bir yenilgi yaşadığını belirtelim. Premier Lig’de düşme hattına iyice yaklaşan Everton, 18. Sıradaki Nottingham Forest ile eşit puana sahip. Bu hafta sonu ise Fulham ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Everton’da Andros Townsend sakat.

Fulham’da Puan Kayıpları Sürüyor

Fulham, Premier Lig’de mağlubiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri West Ham karşısında da puan alamadılar. Sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Marco Silva’nın ekibinde mağlubiyet serisi 4 maça çıktı. Premier Lig’de son 5 maçtan ise galibiyet çıkartamadıklarını belirtelim. Son dönemde ciddi bir düşüş yaşayan Fulham’ın artık Avrupa umutları da azalmaya başladı. Bu hafta Everton’a konuk olacak Fulham’da Aleksandar Mitrovic kart cezalısı. Neeskens Kebano ve Layvin Kurzawa ise sakat olan isimler.

Everton – Fulham Maç Bilgileri

Everton – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 172.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Andros Townsend sakat. Fulham’da Aleksandar Mitrovic kart cezalısı. Neeskens Kebano ve Layvin Kurzawa ise sakat olan isimler.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Amadou Onana, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Carlos Vinicius

İddaa Tahmini

Fulham’da işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçı da kaybeden Fulham’da gidişat kötü. Geçen hafta West Ham’a Craven Cottage’de 1-0 kaybettiler. Everton ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Old Trafford’da Manchester United’a 2-0 mağlup oldular. Pickford olmasa daha farklı mağlup olabilirlerdi. Goodison Park’da favori Everton. 5 maçtır kaybeden Fulham karşısında kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, Goodison Park’da puan alamadı. Fulham’a 3-1 kaybettiler.