İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Crystal Palace Bahis Tahmini 15.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Crystal Palace deplasmanda, Southampton’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Connect sitesinden seyredebilirsiniz.

Southampton ile Crystal Palace zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Southampton galibiyetinin 2.88, beraberlik tercihinin 3.25, Crystal Palace galibiyetinin ise 2.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Southampton 5 Maçtır Kazanamıyor

Southampton’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Manchester City’i konuk eden Southampton, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Erling Haaland’ı tutamayan Southampton, sahadan da puansız ayrılmış oldu. Üst üste 5 maçtır kazanamıyorlar ve Premier Lig’in son sırasındalar. Düşme adayları arasında başı çeken Southampton, bu hafta Crystal Palace ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Southampton’da Valentino Livramento ve Juan Larios sakat olan isimler.

Roy Hodgson’ın Eli Değdi

Crystal Palace’a Roy Hodgson’ın eli değdi diyebiliriz. 2 hafta önce yeni hocası ile çıktıkları ilk maçta Leicester City’i 2-1 ile geçen Crystal Palace, geçtiğimiz hafta ise Elland Road’da Leeds United’ı 5-1 mağlup etti. Son 2 maçını kazanan Crystal Palace iyi bir hava yakaladı. Leicester City maçı öncesine kadar Patrick Vieira yönetiminde tam 12 maçtır kazanamamışlardı. Crystal Palace bu hafta ise Southampton’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Crystal Palace’da Palace’da Vicente Guaita ve Wilfried Zaha’nın sakatlıkları devam ediyor.

Southampton – Crystal Palace Maç Bilgileri

Southampton – Crystal PalaceMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Valentino Livramento ve Juan Larios sakat olan isimler. Crystal Palace’da Palace’da Vicente Guaita ve Wilfried Zaha’nın sakatlıkları devam ediyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Jordan Ayew, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Southampton’da işler kötüye gidiyor. Premier Lig’de son sıradalar ve haftalardır kazanamıyorlar. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Manchester City’e 4-1 kaybettiler. Galibiyet hasretleri ise 5 maça çıktı. Crystal Palace ise yeni hocası Roy Hodgson yönetiminde kabuk değiştirdi. Leiceste City galibiyetinin ardından Leeds United deplasmanında 5-1 kazandılar. Southampton’ın reaksiyon göstermesi şart. Crystal Palace’da son haftalarda hücumda üretken. Gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton’da puan kayıpları devam ediyor. İç sahada konuk ettikleri Crystal Palace karşısında da 2-0 kaybettiler.