İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Leicester City İddaa Tahmini 15.04.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Leicester City deplasmanda, Manchester City’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Manchester City ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.18, beraberlik 7.80, Leicester City kazanır ise 17.00 olarak açıklanmış.

Manchester City’de Moraller Yerinde 

Manchester City Premier Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Southampton’ın konuğu olan Manchester City, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Üst üste 5 maçtır kazanamayı başaran Manchester City’de moraller yerinde. Lider Arsenal’ın puan kaybettiği haftada kazanan Manchester City, şampiyonluk umutlarını sürdürdü. Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek final maçında Bayern Münih’i 3-0 mağlup eden Pep Guardiola’nın öğrencileri tur kapısını araladı diyebiliriz. Bu hafta Leicester City’i konuk edecek Manchester City’de Phil Foden’ın sakatlığı devam ediyor. 

Leicester City 8 Maçtır Kazanamıyor 

Leicester City, Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Bournemouth’u konuk eden Leicester City karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 8 maçın 7’sini kaybeden Leicester City düşme hattında yer alıyor. Öte yandan takımın başına Dean Smith getirildi ve yeni hocası ile ilk maçına Manchester City deplasmanında çıkacaklar. Maç öncesinde Leicester City’de James Justin ve Youri Tielemans sakat. Jannik Vestergaard ise kart cezalısı. 

Manchester City – Leicester City Maç Bilgileri

Manchester City – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Phil Foden’ın sakatlığı devam ediyor. Leicester City’de James Justin ve Youri Tielemans sakat. Jannik Vestergaard ise kart cezalısı. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Jack Grealish, Erling Haaland

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ricardo Pereira, Wout Faes, Çağlar Söyüncü, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Wilfred Ndidi, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

İddaa Tahmini

Manchester City 2 kulvarda da yoluna devam ediyor. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Bayen Münih’i 3-0 mağlup eden Guardiola’nın ekibi turu geçme adına önemli bir avantaj yakaladı. Premier Lig’de de tam 5 maçtır kazanıyorlar. Leicester City ise düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta King Power’da Bournemouth’a 1-0 kaybettiler. Takımın başına ise Dean Smith getirildi. Manchester City’nin hata yapacağını düşünmüyorum. Etihad’da Leicester City karşısında farklı kazanarak zirve takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.29

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, Erling Haaland önderliğinde bir galibiyet daha aldı. İç sahada konuk ettikleri Leicester City’i 3-1 ile geçtiler.