Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Augsburg İddaa Tahmini 15.04.2023

15 Nisan Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga fikstüründe yer alan 27. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Augsburg karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından yayınlanacak mücadelenin başlama saati 16:30.

Betroad, Leipzig galibiyetine 1.25, beraberliğe 6.30, Augsburg galibiyetine ise 12.02 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.70 oran kazandırıyor.

Leipzig’de Umutlar Devam Ediyor

Almanya DFB Kupası’ndan galibiyetle dönen Leipzig, galibiyetlerine Almanya Bundesliga’da devam etti. Çeyrek Final Turu’nda eşleştiği Dortmund’u 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran Marco Rose ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise üst üste alınan Bochum ve Mainz05 mağlubiyetlerinin ardından, Hertha Berlin’i mağlup etti. 180 dakikalık gol hasretine son vermeyi başaran ev sahibi, aynı zamanda 180 dakika sonra kalesini gole kapatmayı başardı. Son 7 haftaya girilirken, Leipzig liderin 10 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Şampiyonluk iddiasına yeniden tutunmayı başaran ev sahibi, deplasmanda 3-3 berabere kaldığı Augsburg’u sahasında konuk edecek.

Augsburg Tehlike Hattında

Almanya Bundesliga’nın 27. haftasında Köln’ü sahasında konuk eden Augsburg, iç sahada 3-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, ligdeki galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Milli ara konuk ekibin toparlanması için yeterli olmazken, Enrico Maassn ve öğrencileri adım adım küme düşme hattına yaklaştı. Bitime 7 hafta kala düşme hattıyla arasında 6 puan fark bulunan Augsburg, ilk 27 haftayı 8 galibiyet, 5 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bıraktı. Kalesinde tam 50 gole engel olmayı başaramayan konuk ekip, rakip filelere ise 35 gol gönderebildi. Sezon başından itibaren savunmada bir türlü istikrar sağlamayı başaramayan Augsburg, zor günlerden Leipzig galibiyetiyle çıkmak istiyor.

Leipzig – Augsburg Maç Bilgileri

Leipzig – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Xaver Schlager ve Peter Gulacsi’nin sakatlıkları devam ediyor. Augsburg cephesinde Ermedin Demirovic kart cezalısı. Andre Hahn’ın ise sakatlığı devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Amadou Haidara, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Robert Gumny, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Mergim Berisha, Arne Engels, Drena Beljo, Ruben Vargas.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da şampiyonluk umutları devam eden Leipzg, Augsburg karşısında galibiyet arayacak. Kupa ve ligde kazanarak güven tazeleyen Leipzig, formsuz rakibi karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.47

Betroad Oranı: H1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 gole sahne olan mücadelede, kazanan rakip fileleri 3 kez havalandıran Leipzig oldu. Ev sahibi kalesinde 2 gole engel olamazken, tek farklık galibiyetle sahadan ayrıldı.