Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Borussia Dortmund İddaa Tahmini 15.04.2023

Almanya Bundesliga‘da liderin en yakın takipçisi Borussia Dortmund, 15 Nisan Cumartesi akşamı Stuttgart deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Stuttgart galibiyetine 3.55, beraberliğe 3.93, Borussia Dortmund galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Stuttgart Evine Galibiyetle Döndü

Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren ve çareyi teknik adam değişikliğinde arayan Stuttgart, yeni hocasıyla ilk sınavından galibiyetle çıkmayı başarırken, ligde kalma umutlarını arttırdı. Geçtiğimiz hafta Bochum deplasmanına konuk olan ve evine 3-2’lik galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibi, Sebastian Hoeness önderliğinde iyi bir hücum performansı ortaya koydu. Tam 5 hafta sonra ligde galip gelmeyi başaran Stuttgart, bitime 7 hafta kala Play Out hattında yer alıyor. Küme düşme tehlikesi devam eden ev sahibi, bu hafta sahasında şampiyonluk mücadelesi veren Dortmund’u konuk edecek. Son 7 haftadaki her maç Stuttgart cephesinde final anlamı taşıyor diyebiliriz. Hata kredisini ilk 27 haftada dolduran ev sahibi, 27 haftadan sadece 5 galibiyet çıkarabildi.

Borussia Dortmund Yakın Takipte

Almanya Bundesliga’nın 27. haftasında Union Berlin’i sahasında konuk eden Borussia Dortmund, ligdeki en yakın rakibini Malen ve Youssoufa Moukoko’nun golleriyle mağlup etmeyi başarırken, güven tazeledi. Bayern Münih ve Leipzig mağlubiyetlerinin ardından, milli ara dönüşünde ilk galibiyetini alan Sarı Siyahlılar, milli ara dönüşünde önce Almanya Bundesliga liderliğini Der Klassiker mağlubiyetiyle kaybetti, ardından Leipzig mağlubiyetiyle Almanya DFB Kupası’na veda etti. Yeniden toparlanmayı başaran ve şampiyonluk umutlarını sürdüren Edin Terzic’in öğrencileri, bitime 7 hafta kala liderin 2 puan gerisinde yer alıyor. Şampiyonluk yoluna kader maçlarına çıkan Dortmund, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Stuttgart – Dortmund Maç Bilgileri

Stuttgart – Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart cephesinde Nikolas Nartey ve Luca Pfeiffer’in sakatlıkları devam ediyor. Dortmund takımında ise Nico Schlotterbeck, Haller ve Süle’nin sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Chris Führich, Atakan Karazor, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Emre Can, Jude Bellingham, Marco Reus, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Bynoe-Gittens, Marius Wolf, Anthony Modeste, Marco Reus.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Dortmund, 2 hafta önce liderlik koltuğunu kaybetti. Bayern Münih’i yeniden geçmek isteyen Dortmund, Stuttgart deplasmanında hata yapmayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.75

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Bayern Münih’in puan kaybettiği haftada, Dortmund liderlik şansını değerlendiremedi. Stuttgart karşısında skoru 2-0’a getirmeyi başaran Dortmund, skorun 2-2’ye gelmesiyle birlikte bir kez daha öne geçerken, bitime 3 dakika kala üstünlüğü yakalayan konuk ekip, son dakika golüyle beraberlikten kurtulamadı.