Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Frankfurt Mönchengladbach Maç Tahmini 15.04.2023

Almanya Bundesliga‘nın 28. haftası kapsamında, Frankfurt ile Mönchengladbach karşı karşıya geliyor. 15 Nisan Cumartesi fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Hovarda, Frankfurt galibiyetine 1.73, beraberliğe 4.16, Mönchengladbach galibiyetine ise 4.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Frankfurt Galibiyete Hasret

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Frankfurt, Almanya Bundesliga’da son 6 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Ev sahibine milli arada toparlanmak için yeterli olmazken, Şampiyonlar Ligi vedasının ardından Oliver Glasner ve öğrencilerinin performansında büyük bir düşüş yaşandı. Son 6 lig maçından 3 mağlubiyet, 3 beraberlik alan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bayer Leverkusen deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Bu süreçte tek galibiyetini Almanya DFB Kupası’nda Union Berlin’e karşı Çeyrek Final Turu’nda almayı başaran Frankfurt, bitime 7 hafta kala Mönchengladbach ile karşı karşıya gelecek. 7. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, üst sıralardaki yerini tehlikeye attı.

Mönchengladbach Orta Sıralara Demir Attı

Almanya Bundesliga’da son 7 haftaya girilirken, Mönchengladbach yoluna 35 puanla 10. sırada devam ediyor. Ligin orta sıralarına demir atan Daniel Farke’nin öğrencileri, milli ara dönüşünde galibiyet hasretini 5 haftaya çıkarırken, son 5 haftada mağlubiyete yer vermeyen Wolfsburg karşısında 2-0’lık galibiyete imza attı. İç sahada NGoumou ve Thuram’ın golleriyle kazanan konuk ekip, Bundesliga’da tam 180 dakikadır kalesini gole kapatmayı başarıyor. Son haftalarda daha etkili bir oyun ortaya koymayı başaran Gladbach’ın üst sıralar yetişmek için son şansları. Avrupa hedefinden uzak kalan ve hata kredisini dolduran konuk ekibin, galibiyete ihtiyacı var.

Frankfurt – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Mario Götze kart cezalısı. Toure, Smolcic, Max ve Lindström’ün ise sakatlıları devam ediyor. Mönchengladbach cephesinde ise Tony Jantschke’nin sakatlığı devam ediyor.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Daichi Kamada, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Eric Dina, Aurelio Buta, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Stefan Lainer, Patrick Herrmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

Son haftalarda istikrardan uzak performanslar sergileyen Frankfurt ve Mönchengladbach, üst sıralardan uzaklaşıyor. Bitime 7 hafta kala yarışa dahil olmak isteyen iki takımında, rakip fileleri havalandıracağını ve son saniyeye kadar galibiyet peşinde koşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı goller sahne olan mücadelede, taraflar puanları bölüştü. Mönchengladbach ilk yarıyı 1-0’lık üstünlükle tamamlarken, Frankfurt ikinci yarıda skoru eşitlemeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.