İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Real Madrid İddaa Tahmini 15.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Real Madrid deplasmanda, Cadiz ile karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Cadiz ile Real Madrid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Cadiz galibiyetine 5.80, beraberlik tercihine 4.25, Real Madrid galibiyetine ise 1.58 verildiğini görüyoruz.

Cadiz’den Sürpriz Galibiyet

Cadiz, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Benito Villamarin’de Real Betis’e konuk olan Cadiz, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. La Liga’da 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Sergio Gonzalez’in ekibi kümede kalma umutlarını da devam ettirdi. Tabi Benito Villamarin’de Real Betis’in 9 kişi kaldığını da belirtmek gerekiyor. Düşme hattının 4 puan üzerine çıkan Cadiz, bu hafta Real Madrid’i konuk edecek. Maç öncesinde Cadiz’de Iza Carcelen ve Jeremias Ledesma kart cezalısı.

Real Madrid Moral Buldu

Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da şok bir yenilgi yaşadı. Santiago Bernabeu’da konuk ettikleri Villarreal’e 3-2 mağlup oldular. Lider Barcelona’nın berabere kaldığı haftadan puan çıkartamayan Real Madrid’de şampiyonluk şansları da iyice azalmış durumda. Lider Barcelona’nın tam 13 puan gerisine düştüler ve 2. sıradaki yerleri de tehlikeye girmeye başladı. Şampiyonlar Ligi’nde ise Chelsea’yi 2-0 mağlup ederek moral bulan Ancelotti’nin ekibi La Liga’da bu hafta Cadiz’in konuğu olacak. Maç öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı sürüyor.

Cadiz – Real Madrid Maç Bilgileri

Cadiz – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Iza Carcelen ve Jeremias Ledesma kart cezalısı. Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı sürüyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Cadiz geçen haftayı 3 puan ile kapatarak kümede kalma umutlarını korudu. Real Betis deplasmanında rakibinde eksik kalmasıyla 2-0 kazanarak moral buldular. 4 maç aradan sonra kazanan Cadiz’de moraller yerinde. Real Madrid ise Bernabeu’da Villarreal’e karşı 3-2 mağlup oldu. Chukwueze’yi tutamadılar ve maçı kaybettiler. Şampiyonluk şansları da iyice azaldı. Öte yandan Real Madrid’in 2. Sıradaki konumu da tehlikeye girdi. Atletico Madrid enselerinde. Cadiz deplasmanında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madird, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı kaptı. Cadiz deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler.