Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Angers Maç Tahmini 16.04.2023

16 Nisan Pazar günü Fransa Ligeu 1 sahnesinde, 11. sıradaki Clermont ile en alt sıradaki Angers karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Clermont galibiyetine 1.82, beraberliğe 3.70, Angers galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Clermont 2’de 2 Yaptı

Clermont, milli ara dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde 2’de 2 yapmayı başardı. Pascal Gastien ve öğrencileri, milli arayı çok iyi değerlendirirken, önce Ajaccio ardından Troyes karşısında kazanmayı bildi. Ajaccio’yu iç sahada 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Troyes deplasmanından ise 2-0’lık galibiyetle döndü. Troyes karşısında maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Clermont, ilk yarıda bulduğu 2 golle kazanırken, maç boyunca rakibine oyun hakimiyetini ele alma fırsatı tanımadı. 30 hafta sonunda 40 puanla ligin 11. sırasında yer alan Clermont’un, düşme hattıyla arasında 14 puan fark bulunuyor.

Angers 21 Hafta Sonra Kazandı

Angers cephesinde tam 21 haftalık galibiyet hasreti, Lille karşısında sona erdi. Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatmayı başarırken, en alt sıradan kurtulamadı. Kümede kalma savaşı devam eden Angers, Lille karşısında kazanmasına karşın, güven veren bir futbol sergileyemedi. Göreve Alexandre Dujeux’u getiren ve 4 haftadan 4 puan çıkarabilen konuk ekip, 30 haftanın 27’sinde puan kaybetti. Kalesinde tam 64 gole engel olamayan Angers, savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta. Düşme hattının üzeriyle arasında 14 puan fark bulunan konuk ekip, bitime 8 hafta kala ligde mucize arayacak.

Clermont – Angers Maç Bilgileri

Clermont – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında Komnen Andric’in sakatlığı devam ediyor. Angers cephesinde ise Amine Salama, Lois Diony, Eneme Ella ve Miha Blazic’in sakatlıkları devam ediyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Mateusz Wieteska, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Aïman Maurer, Saif-Eddine Khaoui, Yohann Magnin, Jim Allevinah, Grejohn Kyei.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Souleyman Doumbia, Yann Valery, Faouzi Ghoulam, Cedric Hountondji, Waniss Taibi, Himad Abdelli, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Ibrahima Niane.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 2 haftadır kazanan Clermont, son 22 haftanın 21’inde puan kaybeden ve ligin en alt sırasına demir atan Angers karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirerek, haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Clermont hataya yapmadı. Ev sahibi en alt sıradaki Angers karşısında 2 golle galip gelmeyi başarırken, Angers deplasmanda tek gol atabildi. Kazananları tebrik ederiz.