sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.04.2023

Herkese merhaba. 16 Nisan Pazar günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Getafe – Barcelona: MS 2, 1.42 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Getafe, La Liga’da 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olan Quique Flores’in öğrencileri, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da kümede kalma savaşı veren Getafe’nin düşme hattı ile arasında 3 puanlık fark var. Son haftalarda Alfonso Perez’de üst üste galibiyetler alan Getafe’nin taraftarı önünde oynadığı son 3 maçı da kazandığını belirtelim. Bu hafta lider Barcelona’yı konuk edecek Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı devam ediyor. Barcelona, La Liga’da şampiyonluğun en güçlü adayı. Geçtiğimiz hafta Camp Nou’da konuk ettikleri Girona ile golsüz berabere kaldılar ama en yakın takipçisi Real Madrid ile aradaki puan farkı yine arttı. Ezeli rakibine 13 puan fark atan Barcelona, şampiyonluğa haftalar sayıyor diyebiliriz. Son 5 maçta 13 puan toplayan Xavi’nin ekibi maçın favorisi. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı ise Barcelona 1-0 kazanmıştı. Bu hafta Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olacak Barcelona’da Ousmane Dembele, Pedri, Frenkie De Jong ve Andreas Christensen sakat. Getafe, geçen hafta Anoeta’da konuk olduğu Real Sociedad’a 2-0 kaybetti. La Liga’da 4 maçlık yenilmezlik serileri sona ermiş oldu. Düşme hattı ile aralarında sadece 3 puanlık fark var. Barcelona ise şampiyonluğa haftalar sayıyor. Geçen hafta Girona karşısında 2 puan bıraktılar ama Real Madrid ile aradaki puan farkı 13’e yükseldi. Bu hafta Getafe deplasmanında kazanarak yollarına devam ederler.

Nottingham Forest – Manchester United: MS 2, 1.48 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Nottingham Forest, Premiler Lig’de üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Villa Park’da Aston Villa’nın konuğu olan Nottingham Forest, rakibine 2-0 kaybetti. Son dönemde ciddi puan kayıpları yaşayan Steve Cooper’ın öğrencileri düşme hattına kadar geriledi. Premier Lig’de tam9 maçtır galibiyet alamayan bir Nottingham Forest var. Bu hafta ise City Ground’da konuk edecekleri Manchester United karşısında da işleri zor. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Willy Boly, Chris Wood ve Omar Richards sakat olan isimler. Manchester United, Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Brentford galibiyetinin ardından geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da konuk ettikleri Everton’ı 2-0 ile geçtiler. Premier Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Erik ten Hag’ın öğrencileri 3. sıradaki Newcastle United’ın takibini devam ettiriyor. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Sevilla karşısında 2-0 önde oldukları maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Tur umutları rövanş maçına kaldı. Bu hafta ligde Nottingham Forest ile karşılaşacak olan Kırmızı Şeytanlar, maçın favorisi. Maç öncesinde Manchester United’da Lisandro Martinez ve Markus Rashford’un sakatlıkları sürüyor. Nottingham Forest’da galibiyet hasreti devam ediyor. Üst üste 9 maçtır galibiyet alamayan Nottingham Forest’da moraller bozuk. Premier Lig’de düşme hattına da iyice yaklaştılar ve küme düşme tehlikesi yaşıyorlar. Manchester United ise son 2 maçını da kazandı. Brentford ve Everton galibiyetleri ile ilk 4 umutları tekrardan artmış durumda. Bu hafta konuk olacakları Nottingham Forest deplasmanında da kazanarak yollarına devam ederler.

Giresunspor – Sivasspor : KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Giresunspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de haftalardır galibiyet alamayan Karadeniz ekibi, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Beşiktaş deplasmanında da puan kaybetti. Rakibine 3-1 mağlup olan Hakan Keleş’in öğrencileri düşme hattına da iyice yaklamış durumda. Son sıradaki Ümraniyespor ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Bu hafta sonu ise Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Giresunspor’a galibiyet şart. Maç öncesinde Giresunspor’da Brandley Kuwas’ın sakatlığı var. Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir ile 1-1 berabere kaldılar. İlk yarıda öne geçmeyi başaran Sivasspor, skor üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Rıza Çalımbay’ın ekibi kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Düşme hattının da 7 puan üzerine çıkmayı başardıklarını belirtelim. Bu hafta Giresunspor’a konuk olacak Sivasspor’da Uğur Çiftçi ve Lek James sakat olan isimler. Giresunspor’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş deplasmanında 3-1 kaybeden Karadeniz ekibinde kazanamama serisi 11 maça çıktı. Düşme hattına da iyice yaklaştılar. Sivasspor ise yenilmezlik serisini 3 maça çıkarttı. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Başakşehir ile 1-1 berabere kaldılar. Giresunspor’un kazanması gereken bir maç ama güven vermiyorlar. Bu sebeple gollere yönelmek daha mantıklı. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı gol var öncelikli tercihim.

Toplam İddaa Oranı: 3.25

Bets10 Bahis Oranı: 5.05