sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 16.04.2023

16 Nisan Pazar günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

West Ham – Arsenal : MS 2, 1.37 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; West Ham, Premier Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan West Ham, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Rakibi karşısında 3 puan almayı başaran David Moyes’un öğrencileri, düşme hattı ile aradaki puan farkını da 3’e çıkarttı. Nottingham Forest’a nazaran 1 maçlarının da eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta ise lider Arsenal ile Londra derbisinde karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı devam ediyor. Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu 2 puan bıraktı. Anfield’da konuk oldukları Liverpool ile 2-2 berabere kaldılar. Martinelli ve Jesus’un golleriyle öne geçen Arsenal, ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyamadı. Premier Lig’de 7 maçlık galibiyet serisi de sona eren Arsenal, liderliğini ise devam ettiriyor. En yakın takipçisi Manchester City ile aralarındaki puan farkı 6’ya inmiş oldu. Bu hafta ise Londra derbisinde West Ham’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Arsenal’da Takehiro Tomiyasu ve William Saliba sakat olan isimler. West Ham, geçen hafta Premier Lig’de önemli bir 3 puan aldı. Craven Cottage’de Fulham’ı 1-0 ile geçtiler. David Moyes’un ekibinde kümede kalma umutları sürüyor. Arsenal ise Anfield’da Liverpool ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 önde oldukları maçta 1 puan aldıkları için şanslıy sayıldıklarını belirtelim. Şampiyonluk ipi hala Arseanal’ın elinde ama telafisi olmayan haftalara girildi. Arsenal’a galibiyet şart. West Ham deplasmanında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

Atletico Madrid – Almeria: H1, 1.46 (iddaa) – 1.67 (Bets10) ; Atletico Madrid, La Liga’da son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da Rayo Vallecano’ya konuk olan Atletico Madrid, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. La Liga’da oynadığı son 12 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Diego Simeone’nin ekibi son 5 maçında ise fire vermedi. Real Madrid’in puan kaybettiği haftayı kazanarak geçtiler ve aradaki puan farkı 2’ye indi. Bu hafta Wanada Metropolitano’da konuk edecekleri Almeria karşısında da maçın net favorisiler. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Memphis Depay’ın sakatlığı devam ediyor. Almeria, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Valencia karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-1 mağlup eden Rubi’nin öğrencileri, sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldı diyebiliriz. Bu galibiyet ile puanını 30 yapan Almeria, düşme hattının ise üzerine çıktı. Valencia ile de aralarındaki puan farkını 3’e çıkartmış oldular. La Liga’da son 3 maçta 5 puan toplayan Almeria’da moraller yerinde. Bu hafta Atletico Madrid’e konuk olacak Almeria’da Chumi kart cezalısı. El Bilal Toure ise sakat. Atletico Madrid, La Liga’da uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçen hafta Vallecas’da Rayo Vallecano’yu 2-1 mağlup eden Diego Simeone’nin ekibi galibiyet serisini 5 maça çıkarttı. Tam 13 maçtır da kaybetmiyorlar. Almeria ise Valencia engelini 2-1 ile geçti. Sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldılar ama bu hafta Wanda Metropolitano’da işleri zor. Atletico Madrid kazanır ve galibiyet serisini 6 maça çıkartır.

Trabzonspor – Beşiktaş: 2.5 ÜST, 1.58 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Trabzonspor’da işler yolunda gitmiyor. Henüz yeni bir teknik adam ile anlaşmayan Trabzonspor’da Orhan Ak’da görevinden istifa etti. Takımın başında İhsan Derelioğlu olacak. Geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa deplasmanında 2-0 kaybeden Bordo Mavililer, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçı da mağlubiyet ile geçti. Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarından puan çıkartamayan Trabzonspor, Türkiye Kupası’na Ankaragücü karşısında mağlup olarak veda etmişti. Bu hafta derbide Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Dorukhan Toköz ve Edin Visca sakat olan isimler. Beşiktaş, Süper Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’da Giresunspor’u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçtan da galibiyet ile ayrılan Beşiktaş’ta moraller yerinde. 3. Sıradaki yerini de korumayı başaran Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon Avrupa Konferans Ligi’ne katılma umutları da iyice arttı. Şenol Güneş’in ekibi bu hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Amir Hadziahmetovic kart cezalısı. Tayyip Talha ve Cenk Tosun’un ise sakatlıkları devam ediyor. Trabzonspor, Süper Lig’de son 2 maçını da kaybetti. Kayserispor’a 4-3, geçen hafta ise Kasımpaşa’ya deplasmanda 2-0 mağlup oldular. Türkiye Kupası’nda da Ankaragücü’ne elenen Trabzonpsor’un hedefi de pek kalmadı. Beşiktaş ise zirve iddiasını sürdürüyor. Son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başladılar. Geçen hafta Giresunspor’u 3-1 ile geçen Beşiktaş’ta moraller yerinde. Son 5 maçtır kazanıyorlar ve Aboubakar çok formda. Derbide gollü bir karşılaşma beklentim var. En az 3 gol bekliyorum ve tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

Toplam İddaa Oranı: 3.16

Bets10 Bahis Oranı: 26.38