Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Toulouse İddaa Tahmini 23.04.2023

Lorient evinde Toulouse‘u konuk edecek. 23 Nisan Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak olan Fransa Ligue 1‘in 32. hafta mücadelesi, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Lorient galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.70, Toulouse galibiyetine ise 2.88 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Lorient Savunması Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’de ilk 31 haftayı 12 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Lorient, 45 puanla kendisine 10. sırada yer buldu. Son 4 haftaya kadar Avrupa umutlarını koruyan ve üst sıra takibini sürdüren Regis Le Bris’in öğrencileri, son 4 haftada bir türlü maç kazanamadı. Lille ve Monaco deplasmanlarından 3-1’lik mağlubiyetlerle dönen Lorient, Marsilya ve Nice karşısında ise 1’er puanla yetindi. Geçtiğimiz hafta Monaco deplasmanına konuk olan ev sahibinde, savunma zafiyetleri devam ederken, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Lorient son 4 haftada sergilediği savunma performansıyla, güven vermekten uzak kaldı.

Toulouse Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta sahasında Lyon’u konuk eden Toulouse, haftayı 2-1’lik mağlubiyetle kapatırken, son 10 haftadaki 7. mağlubiyetini yaşadı. Sezonun ikinci yarısında düşüşe geçen ligin yeni temsilcisi, son haftalarda yaşadığı düşüşe rağmen, düşme hattından uzak kalmaya devam ediyor. Philippe Montanier ve öğrencileri, 31 haftadan 11 galibiyet, 5 beraberlik, 15 mağlubiyetle 38 puan toplamayı başarırken, ligin 12. sırasında kendisine yer buldu. Düşme hattıyla arasında 9 puan fark bulunan Toulouse, bitime 7 hafta kala düşme hattıyla arasındaki puan farkını korumak istiyor. Son 3 haftada skor üretmeyi başarsa da, kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, sezonun ilk yarısı iç sahada 2-2 berabere kaldığı Lorient’e deplasmanda konuk olacak.

Lorient – Toulouse Maç Bilgileri

Lorient – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında bu hafta Romain Faivre, Julien Laporte, Gedeon Kalulu, Le Fee ve Le Bris’in sakatlıkları devam ediyor. Toulouse cephesinde ise Van Den Boomen kart cezalısı. Ratao ve Healey’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Vito Mannone, Montassar Talbi, Chrislain Matsima, Vincent Le Goff, Victor Makengo, Bamo Meite, Julien Ponceau, Darlin Ngameni, Yoann Cathline, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Gabriel Suazo, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Lorient ve Toulouse son haftalarda istikrardan uzak kaldı .Savunmadaki hatalarının bedelini puan kayıplarıyla ödeyen iki takımın karşı karşıya geleceği 32. hafta mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.52

Rexbet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.74

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Toulouse deplasmanda tek golle kazandı. Konuk ekip bitime 22 dakika kala Zakaria Aboukhlal’ın golüyle rakibine üstünlük kurmayı başardı.