Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Troyes İddaa Tahmini 23.04.2023

Fransa Ligue 1‘de küme düşme tehlikesini yakından hisseden Nantes ile Troyes, 23 Nisan Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak.

Rexbet, Nantes galibiyetine 1.65, beraberliğe 3.95, Troyes galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda.  İddaa ise ev sahibine 1.45, beraberliğe 3.49, konuk ekibe ise 4.43 oran veriyor.

Nantes 8 Maçtır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren ve galibiyet adına fazlasıyla zorlanan Nantes, teselliyi geçtiğimiz sezon olduğu gibi Fransa Kupası’nda bulurken, son şampiyon Final biletini cebine koydu. Kupa galibiyetleri de ev sahibinde toparlanmak için yeterli olmazken, Fransa Ligue 1’de 31. haftayı mağlubiyetle geride bırakan Nantes, düşme potasına bir adım daha yaklaştı. Geçtiğimiz hafta Auxerre deplasmanına konuk olan Antoine Kombouare ve öğrencileri, evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Son 8 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan ev sahibinin, bitime 7 hafta kala küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar indi. Nantes’in toparlanmak için iç sahada galibiyete ihtiyacı var. Ev sahibi sezonun ilk yarısında rakibiyle deplasmanda golsüz berabere kaldı.

Troyes 14 Haftadır Kazanamıyor

Troyes, Fransa Ligue 1’de tam 14 haftadır galibiyete hasret. Toparlanmak için göreve 15 hafta önce Patrick Kisnorbo’yu getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk maçını kazanırken, ardından puan kayıpları peş peşe geldi. Yeni hocasıyla daha zor günler geçirmeye başlayan Troyes, son 14 haftayı 11 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bıraktı. Son olarak Marsilya deplasmanına konuk olan ve sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, bitime 7 hafta kala küme düşme hattının içerisinde yer almaya devam ediyor. Kalesinde tam 67 gole engel olamayan Troyes, rakip filelere ise sadece 22 gol gönderebildi. Ligin en zayıf hücum performansını sergileyen ekip, savunmada ise Angers’in ardından en fazla gol yiyen 2. takım oldu. Troyes son haftalardaki performans grafiğiyle, küme düşmeyi kabullenmiş bir görüntü sergiledi.

Nantes – Troyes Maç Bilgileri

Nantes – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı

Nantes takımında Andrei Girotto kart cezalısı. Pedro Chirivella’nın ise sakatlığı devam ediyor. Troyes cephesinde Renaud Ripart ve Florian Tardieu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Moussa Sissoko, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Rominigue Kouame, Rony Lopes, Yasser Larouci, Wilson Odobert, Xavier Chavalerin, Ike Ugbo.

İddaa Tahmini

Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Nantes, düşme hattındaki Troyes’i sahasında konuk ediyor. Yerini korumak için galibiyete ihtiyacı olan Nantes, kabusa formsuz Troyes karşısında son verecek ve haftayı 3 puanla geride bırakacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda galibiyete çok yaklaşırken, mücadelede eşitlik bozulmadı. Nantes ve Troyes mücadelede öne geçmeyi başarırken, skoru korumayı başaramadılar ve 1’er puana razı geldiler.