Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Werder Bremen İddaa Tahmini 29.04.2023

Almanya Bundesliga‘da son 5 haftaya girilirken, Schalke 04 ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. 30. hafta mücadelesi 29 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Schalke 04 galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.56, Werder Bremen galibiyetine ise 3.08 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 2.01 oran kazandırıyor.

Schalke 04 Gol Bulmakta Zorlanıyor

Almanya Bundesliga’nın 29. haftasında Freiburg deplasmanına konuk olan Schalke 04, evine 4-0’lık hezimetle döndü. Son 4 haftada 3. yenilgisini yaşayan ev sahibi, bitime 5 hafta kala geri döndüğü Almanya Bundesliga’da düşme hattından kurtulamadı. 1 sezon aranın ardından Almanya Bundesliga’ya geri dönen Schalke 04, teknik adam hamlesine rağmen, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ediyor. Son 4 hafta kalesinde tam 12 gole engel olamayan ev sahibi, rakip filelere ise sadece 5 gol gönderdi. 4 haftanın 3’ünde skor dahi üretemeden mağlup olan Schalke 04, toplamda ise sadece 26 kez rakip fileleri havalandırabildi ve ligin en az gol atan takımları arasında yer aldı. Düşme hattından kurtulmak için en az 3 puana ihtiyacı olan ev sahibi, Werder Bremen karşısında galibiyet arayacak.

Werder Bremen Deplasmanda Kazandı

Almanya Bundesliga’nın 29. haftasında Hertha Berlin deplasmanına 6 haftalık galibiyet hasretiyle çıkan Werder Bremen, ligde kalma savaşı veren rakibini deplasmanda 4-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Rakibi için kritik maçta harika bir performans sergileyen Ole Werner’in öğrencileri, 6 haftadır devam eden puan kayıplarına son verdi ve bitime 5 hafta kala küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 10’a çıkarmayı başardı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Werder Bremen, ilk sezonundan küme düşme hattından uzak kalmayı başardı. Son 8 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşılan konuk ekip, bu hafta ligde kalma savaşı veren bir diğer Bundesliga temsilcisi Schalke 04 karşısına çıkacak.

Schalke 04 – Werder Bremen Maç Bilgileri

Schalke 04 – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke 04 cephesinde Kozuki, Polter, Balanta, Skarke, Yoshida ve Brunner’in sakatlıkları devam ediyor. Werder Bremen’de ise Felix Agu’nun sakatlığı devam ediyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Kenan Karaman, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Matriciani, Zalazar Martinez, Dominick Drexler, Tom Krauss, Alex Kral, Simon Terodde, Marius Bülter.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Romano Schmid, Maximilian Philipp, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Fülkurg.

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda bol gollü mücadelelere imza attı. Kalesini gole kapatmakta zorlan Schalke 04 ve Werder Bremen’in karşı karşıya geleceği mücadelede. 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.60

Rexbet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.84

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, 2.5 gol barajı aşıldı. Ev sahibi Schalke 04 sahadan galibiyetle ayrılırken, Werder Bremen tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.