Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 29.04.2023

İddaa fikstüründe 29 Nisan Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Union Berlin ile Bayer Leverkusen kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Union Berlin galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.39, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.46 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.03, 2.5 Alt 1.82 oran kazandırıyor.

Union Berlin Doludizgin

Almanya Bundesliga’da ilk 29 haftadan 16 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle 55 puan toplamayı başaran Union Berlin, bitime 5 hafta kala liderin 5 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunun sahibi değişirken, Gladbach deplasmanında kazanan Urs Fischer’in öğrencileri, puan farkını azaltmayı başardı. Almanya Bundesliga’da 14 iç saha maçından namağlup çıkmayı başaran ev sahibi, hem ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alıyor hem de ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Tarihi bir sezon geçiren Union Berlin, şampiyonluğa bu kadar fazla yaklaşmışken, iç sahada hata yapmak istemiyor. Bayer Leverkusen’i sahasında konuk edecek olan ev sahibi, Urs Fischer önderliğinde güven vermeye devam ediyor.

Bayer Leverkusen 13 Maçtır Kaybetmiyor

Bayer Leverkusen son 13 resmi maçta mağlubiyete yer vermedi. Almanya Bundesliga’da 8, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 5 maçtır kaybetmeyen konuk ekip, sezonun son haftalarına çok formda giriyor. UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final biletini cebine koyan Xabi Alonso’nun öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise 6. sıraya kadar yükseldi. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Leipzig karşısında 2-0’lık galibiyete imza atan konuk ekip, Avrupa dönüşünde güven veren bir galibiyete imza attı. Bu hafta ise Union Berlin deplasmanına konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısı rakibini iç sahada 5-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Bayer Leverkusen, bir kez daha kazanarak harika performansını korumak istiyor.

Union Berlin – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Union Berlin – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Kevin Behrens kart cezalısı. Jerome Roussillon’un ise sakatlığı devam ediyor. Bayer Leverkusen’de ise Nadiem Amiri kart cezalısı. Exequiel Palacios’un ise sakatlığı devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Danilho Doekhi, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Andras Schafer, Sheraldo Becker.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Sardar Azmoun, Jeremie Frimpong, Kerem Demirbay, Amine Adli.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ev sahibi Union Berlin’i sahasında mağlup edebilen olmadı. Zirve takibini sürdüren Union Berlin, son 5 haftaya şampiyonluk iddiasıyla giriyor. Bayer Leverkusen ise son haftalara yenilmezlik serisiyle damga vurmayı başarırken, karşılaşma öncesi çok formda. Taraf bahsinin güç olduğu dev maçta, ilk 45 dakikanın eşitlikle geçileceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.87

Hovarda Oranı: İY 0, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki formda takımın zorlu mücadelesinde, taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. İlk yarı ve ikinci yarı golsüz beraberlikle geçilirken, puanlar bölüşüldü. Kazananları tebrik ederiz.