İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia Monza İddaa Tahmini 28.04.2023

Spezia sahasında Monza‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 32. hafta mücadelesi, 28 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Alberto Picco Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Spezia galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.30, Monza galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda.

Spezia 5 Maçtır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Spezia’nın, bitime 7 hafta kala düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar indi. Son 5 haftada kritik puan kayıplarına imza atan ev sahibi, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Geçtiğimiz hafta düşme hattında yer alan ve ligin en zayıf halkası olarak sahaya çıkan Sampdoria’ya karşı puan kayıplarına devam eden Spezia, evine 1-1’lik beraberlikle döndü. Son 5 hafta kalesini gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip filelere ise sadece 3 gol gönderebildi. Hem savunma hattında zafiyetler gösteren hem de pozisyon üretmekte zorlanan Leonardo Semplici’nin öğrencileri, son haftalara girilirken, puan kayıplarına ligin yeni temsilcilerinden Monza karşısında son vermek istiyor.

Monza Rahat Konumda

Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde boy gösteren Monza, hem sezon genelinde iyi bir performans grafiği koydu hem de son haftalarda aldığı kritik galibiyetlerle takdir topladı. Udinese ile deplasmanda 2-2 berabere kalmasının ardından, önce İnter ardından Fiorentina engellerini 3’er puanla geçmeyi başaran Raffaele Palladino’nun öğrencileri, bitime 7 hafta kala 41 puanla 12. sırada yer alıyor. Düşme hattıyla puan farkını 15’e kadar yükseltmeyi başaran Monza, bu hafta deplasmanda kazanarak, ligde kalmayı matematiksel olarak garantileme şansına sahip. Konuk ekip sezonun ilk yarısında Spezia engelini iç sahada 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. Monza 2 haftadır sergilediği futbolla, güven vermeyi başardı.

Spezia – Monza Maç Bilgileri

Spezia – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia’da  Daniel Maldini ve Petar Zovko’nun sakatlıkları devam ediyor. Monza’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Kelvin Amian, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Szymon Zurkowski, Ethan Ampadu, Albin Ekdal, Mbala N Zola, Mehdi Bourabia, Daniele Verde, Emanuel Gyasi.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Patrick Ciurria, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır maç kaybetmeyen Monza, aynı zamanda deplasmanda da 3 maçtır kaybetmiyor. İnter ve Fiorentina karşısında kritik galibiyetler alan Monza, yenilmezlik serisini Spezia deplasmanında sürdürecek ve sahadan en az 1 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: 02 (Ç), Oran 1.25

Bets10 Oranı: 02 (Ç), Oran 1.45

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Monza deplasmanda Patrick Ciurria ve Carlos Augusto’nun golleriyle rakibine üstünlük kurdu. Kalesinde gole geçit vermeyen ve 2 golle 3 puana uzanan konuk ekip, Serie A Ligi’nde üst üste 3. galibiyetini aldı. Kazananları tebrik ederiz.