İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Udinese İddaa Tahmini 28.04.2923

S Sport Plus ekranlarından 28 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lecce ile Udinese karşı karşıya gelecek.

intobet, Lecce galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.20, Udinese galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Lecce Güven Vermekten Uzak

İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftanın en zayıf halkası Lecce oldu. Ev sahibi son 8 haftanın 7’sinde mağlup olurken, sadece en alt sıradaki Sampdoria karşısında mağlubiyetten kurtulabildi. 8 maçlık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilen Lecce, adım adım küme düşme hattına doğru yaklaşıyor. Son 8 hafta kalesinde 12 gole engel olamayan ve sadece 2 kez rakip fileleri havalandırabilen ekip, hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten uzak kaldı. 6 maçta skor dahi üretemeden puan kaybeden Marco Baroni’nin öğrencileri, düşme hattının 2 puan üzerinde yoluna devam ediyor.

Udinese Evinde Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 31 haftayı 10 galibiyet, 12 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Udinese, 42 puanla kendisine 9. sırada yer buldu. Üst sıraları zorlamaya devam eden Andrea Sottil’in öğrencileri, rahat bir konumda yer alıyor. 3 haftada 8 puan kaybeden konuk ekip, kötü gidişata geçtiğimiz hafta düşme hattındaki Cremonese karşısında son verdi. Rakibini 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Udinese, harika bir ilk yarı performansı sergiledi. Devre arasına 3 golle giren ekip, ikinci yarıda da skoru korumayı başardı. Son 8 haftada sadece 2 kez mağlup olan Udinese, kümede kalma savaşı veren Lecce’ye karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Konuk ekibin yarışa devam edebilmek için 3 puana ihtiyacı var.

Lecce – Udinese Maç Bilgileri

Lecce – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce’de bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Udinese’de ise Gerard Deulofeu, Enzo Ebosse ve Isaac Success’in sakatlıkları devam ediyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Giuseppe Pezzella, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Lorenzo Colombo.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Sandi Lovric, Lazar Samardzic, Florian Thauvin, Walace, Jaka Bijol, Beto, Ilija Nestorovski.

İddaa Tahmini

Geçtiğimiz hafta harika bir galibiyetle üst sıra umutlarını koruyan Udinese, son 8 haftanın en zayıf halkalarından Lecce karşısında galibiyetlerine devam edecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.68

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.98

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lecce iç sahada kritik bir galibiyete imza attı. Ev sahibi Udinese karşısında Gabriel Strefezza’nın tek golüyle galip gelmeyi başarırken, 8 haftadır devam eden puan kayıplarına son verdi.