Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Lyon İddaa Tahmini 28.04.2023

Fransa Ligue 1‘de 32. hafta heyecanı 28 Nisan Cuma akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadelede, Strasbourg ile Lyon karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5.

intobet, Strasbourg galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.60, Lyon galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Strasbourg Yükselişe Geçti

Fransa Ligue 1’in 32. haftasında Reims deplasmanına konuk olan Strasbourg, Habib Diallo ve Mouhamadou Diarra işbirliğiyle, galibiyete uzandı. Diallo 2 golle takımını sırtlarken, galibiyeti getiren gollerin asistleri Diarra’dan geldi. Ajaccio karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından, kazanma alışkanlığını sürdürmeyi başaran ev sahibi, bitime 6 hafta kala düşme potasından kurtulmayı başardı. Averaj farkıyla düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Frederic Antonetti’nin öğrencileri, 2 haftada 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Uzun bir aranın ardından düşme hattından çıkmayı başaran Strasbourg, galibiyetlerine devam etmek ve konumunu korumak istiyor. Lyon engelini deplasmanda 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Strasbourg’un, bir kez daha Lyon karşısında 3 puana ihtiyacı var.

Lyon Son Dakika Golüyle Kaybetti

Lyon haftayı derbi mağlubiyetiyle kapattı. Fransa Ligue 1’de tam 7 haftadır mağlubiyete yer vermeyen ve Marsilya maçı öncesinde 3’te 3 yaparak, Avrupa umutlarını son 7 haftaya taşımayı başaran Lyon, sahasında konuk ettiği Marsilya karşısında son dakika golüyle yıkıldı. Malo Gusto’nun son dakikada kendi kalesine attığı gol 2-1’lik mağlubiyeti getirirken, konuk ekip 50 puanda kaldı ve 7. sıraya geriledi. 5. sıradaki Lille ile arasındaki puan farkı 6’ya çıkan Lyon, son haftalarda sergilediği iyi futbolla dikkat çekiyor. Oyun etkisini Marsilya karşısında skora yansıtmayı başaramasa da, son 8 haftada 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ve 15 puan toplamayı başaran konuk ekip, Avrupa umutlarından vazgeçmiyor. Strasbourg deplasmanında galibiyet arayacak olan Blanc ve öğrencileri, son haftalarda formda.

Strasbourg – Lyon Maç Bilgileri

Strasbourg – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde Gerzino Nyamsi, Thomas Delaine ve Ibrahima Sissoko’nun sakatlıkları devam ediyor. Lyon’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Ismael Doukoure, Maxime Morgan Sanson, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dany Jean, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Kevin Gameiro.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Dejan Lovren, Sinaly Diomande, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Houssem Aouar, Maxence Caqueret, Mathis Cherki, Alexandre Lacazette.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde 2 haftadır aldığı farklı galibiyetlerle yükselişe geçen Strasbourg ile son 8 haftada sadece 1 mağlubiyete yer veren Lyon, bitime 6 hafta kala karşı karşıya gelecek. Dev maçta iki takımında skor üretmeye devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon deplasmanda Castello Lukeba ve Maxence Caqueret’in golleriyle Strasbourg’u mağlup etti. Mücadelede iki takımda beklediğimiz gibi skor üretmeyi başarırken, 90 dakika sonunda 3 gol atıldı.