İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Leeds United Bahis Tahmini 30.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Leeds United deplasmanda, Bournemouth’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

Bournemouth Leeds United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Bournemouth kazanır 2.65, beraberlik 3.55, Leeds United kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Bournemouth’dan 3 Puan 

Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içini galibiyet ile kapatmayı başaran takımlardan biriydi. Southampton deplasmanına konuk oldular ve karşılaşmayı tek golle 1-0 kazanarak 3 puanı kaptılar. Premier Lig’de kümede kalma umutlarını büyük ölçüde arttırmayı başaran Bournemoth’da moraller yerinde. Bu hafta sonu ise Vitality’de Leeds United’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Bournemouth’da Hamed Traore ve Ryan Fredericks’in sakatlıkları devam ediyor. 

Leeds United 4 Maçtır Kazanamıyor 

Leeds United, Premier Lig’de kümede kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz hafta içi Leicester City ile karşı karşıya gelen Leeds United, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçtan da galibiyet çıkartamayan Javi Gracia’nın ekibi düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta sonu konuk olaackları Bournemouth deplasmanında alacakları 1 puanın bile önemi son derece büyük. Maç öncesinde Leeds United’da Maximilian Wöber ve Tyler Adams’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Bournemouth – Leeds United Maç Bilgileri

Bournemouth – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Hamed Traore ve Ryan Fredericks’in sakatlıkları devam ediyor. Leeds United’da Maximilian Wöber ve Tyler Adams’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Crysencio Summerville, Patrick Bamford

İddaa Tahmini

Bournemouth, hafta içi Southampton deplasmanından 3 puan ile döndü. Marcus Tavernier’in tek golüyle 1-0 kazandılar ve altın değerinde bir galibiyet elde ettiler. Leeds United ise hafta içi Leicester City ile yenişemedi. Karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Javi Gracia’nın ekibi düşme tehlikesi yaşamaya devam ediyor. Vitality’de gollü bir maç beklentim var. Alt sıralarda yer alan iki takımın maçında karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth farka gitti. Leeds United karşısında 4-1 kazandılar ve kümede kalma yolunda avantaj elde ettiler.