İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Manchester City İddaa Tahmini 30.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Fulham evinde, Manchester City karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fulham ile Manchester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fulham galibiyetine 11.50, beraberlik tercihine 6.10, Manchester City galibiyetine ise 1.28 verildiğini görüyoruz.

Fulham 2 Maç Sonra Kaybetti 

Fulham, Premier Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Villa Park’da Aston Villa’ya konuk olan Marco Silva’nın öğrencileri sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Tyrone Mings’in golüne engel olamadılar ve maçı 1-0 kaybettiler. 2 maçlık galibiyet serisi soan eren Fulham’da Avrupa umutları da azaldı diyebiliriz. Premier Lig’de bu hafta sonu ise Craven Cottage’de Manchester City ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Fulham’da Aleksandar Mitrovic’in cezası devam ediyor. Layvin Kurzawa ise sakat. 

Manchester City’den Net Galibiyet 

Manchester City Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi Arsenal’ı konuk etti ve rakibi karşısında net bir galibiyet aldı. Etihad’da rakibini 4-1 mağlup eden Pep Guardiola’nın öğrencileri şampiyonluk umutlarını da iyice arttırdı. Artık ipler Manchester City’nin elinde diyebiliriz. Bu hafta konuk olacakları Fulham deplasmanında kazanmaları halinde Premier Lig’in yeni lideri olacaklar. Lider Arsenal’ın 2 puan gerisinde bulunan Manchester City’nin rakibine nazaran 2 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Nathan Ake’in sakatlığı sürüyor. 

Fulham – Manchester City Maç Bilgileri

Fulham – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Aleksandar Mitrovic’in cezası devam ediyor. Layvin Kurzawa ise sakat. Manchester City’de Nathan Ake’in sakatlığı sürüyor. 

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Carlos Vinicius

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Fulham, hafta içi Villa Park’da konuk olduğu Aston Villa’ya 1-0 mağlup oldu. Premier Lig’de 2 maçlık galibiyet serileri de sona erdi. Manchester City ise hafta Etihad’da konuk ettiği lider Arsenal’ı 4-1 mağlup ederek avantajı eline geçirdi. Manchester City’nin 2 maçı eksik ve lider Arsenal’ın 2 puan gerisindeler. Bu hafta Fulham deplasmanında da kazanırlarsa, Premier Lig’in yeni lideri olacaklar. Manchester City, rahat bir galibiyet alarak liderliğe yükselir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.51

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.74

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, Premier Lig’in yeni lideri oldu. Craven Cottage’de Fulham’ı 2-1 mağlup ettiler ve liderliğe yükseldiler.