İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Tottenham İddaa Tahmini 30.04.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Tottenham deplasmanda, Liverpool’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 18.30’da Beın Sports3 kanalından takip edebilirsiniz.

Liverpool ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.58, beraberlik 4.55, Tottenham kazanır ise 5.75 olarak açıklanmış.

Liverpool 3 Maçtır Kazanıyor 

Liverpool, Premier Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi Londra’da West Ham’ın konuğu olan Liverpool, rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. 1-0 geriye düştüğü maçtan galibiyet çıkartmayı başaran Jurgen Kloop’un ekibi galibiyet serisini ise 3 maça çıkarttı. Son 3 haftada Leeds United, Nottingham Forest ve West Ham maçlarından tam 9 puan çıkartan Liverpool’un ilk 4 umutları devam ediyor. Bu hafta sonu ise Anfield’da konuk edecekleri Tottenham karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Liverpool’da Roberto Firmino, Naby Keita ve Calvin Ramsey’in sakatlıkları sürüyor. 

Tottenham’da Umutlar Azaldı 

Tottenham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Manchester United’ı konuk eden Londra ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Tottenham’da moraller bozuk. İlk 4 şansları da azalmay başlayan Tottenham, bu hafta Anfield’da Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Tottenham’ın bu hafta yine puan kaybetmesi halinde ilk 4 umutları iyice azalacak. Maç öncesinde Tottenham’da Emerson, Rodrigo Bentancur ve Yves Bissouma sakat olan isimler. 

Liverpool – Tottenham Maç Bilgileri

Liverpool – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Roberto Firmino, Naby Keita ve Calvin Ramsey’in sakatlıkları sürüyor. Tottenham’da Emerson, Rodrigo Bentancur ve Yves Bissouma sakat olan isimler. 

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Ben Davies, Clement Lenglet, Cristian Romero, Emerson Leite, Eric Dier, Oliver Skipp, Pierre-Emile Höjbjerg, Dejan Kulusevski, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Tottenham, Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta içi Manchester United ile 2-2 berabere kaldılar. Bournemouth, Newcsatle United ve Manchester United maçlarında 1 puan alabildiler. Liverpool ise son 3 maçını kazanarak geçti. Hafta içi West Ham’ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Şampiyonlar Ligi umutları da devam ediyor. Liverpool’dan bu hafta 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Harika bir maç oldu. 3-0 öne geçen Liverpool, 90+3’de yediği golle maç 3-3’e geldi ama 90+4’de Diogo Jota, Liverpool’a galibiyeti getirdi. Liverpool 4-3 kazandı.