İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Spezia İddaa Tahmini 03.05.2023

S Sport Plus ekranlarından 3 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Atalanta ile Spezia karşı karşıya gelecek.

intobet, Atalanta galibiyetine 1.40, beraberliğe 4.90, Spezia galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Atalanta Üst Sıraları Bırakmadı

Atalanta üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısı şampiyonluk için mücadele veren Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, sezonun ikinci yarısı itibariyle, üst sıralarda kalmak için mücadele veriyor. Zirveden adım adım uzaklaşan Atalanta, üst üste 2 maçta yaşanılan puan kayıplarının ardından, Roma derbisinden 3-1’lik galibiyetle çıkarak, güven tazeledi. Geçtiğimiz hafta ise Torino deplasmanına konuk olan ev sahibi, Zappacosta ve Zapata ikilisinin golleriyle, 2-1’lik galibiyete uzandı. Son 2 haftada alınan galibiyetlerle, puanını 55’e çıkaran ev sahibi, 7. sıraya yükseldi. Atalanta ligde son 6 haftaya girilirken, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi bileti için boy gösterecek. Ev sahibi bu hafta Spezia’yı sahasında konuk edecek.

Spezia Galibiyete Hasret

İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftaya girilirken, Spezia cephesinde küme düşme tehlikesi devam ediyor. Leonardo Semplici ve öğrencileri, son 6 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olmayı başaramazken, düşme hattıyla puan farkı kapandı. Sadece averaj farkıyla düşme potasının üzerinde yer alan Spezia, kalesinde gördüğü 51 golle ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Son olarak iç sahada konuk ettiği Monza karşısında 2-0’lık yenilgiden kurtulamayan Spezia, iç saha avantajına rağmen, hem hücum hem de savunma hattında etkili olamadı. Lige tutunmakta zorlanan konuk ekip, güven vermekten çok uzakta.

Atalanta – Spezia Maç Bilgileri

Atalanta – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da Matteo Ruggeri ve Hans Hateboer’in sakatlıkları devam ediyor. Spezia cephesinde Daniel Maldini ve Emil Holm’un sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Rafael Toloi, Giorgio Scalvini, Merih Demiral, Ederson, Joakim Maehle, Jeremie Boga, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Ruslan Malinovskyi, Rasmus Höjlund.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Kelvin Amian, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Szymon Zurkowski, Ethan Ampadu, Albin Ekdal, Mbala N Zola, Mehdi Bourabia, Daniele Verde, Emanuel Gyasi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır kazanan Atalanta, son 6 haftayı puan kayıplarıyla geçiren ve küme düşme tehlikesi yaşayan Spezia karşısında galibiyetlerine devam edecek ve iç sahada haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan Atalanta oldu. Ev sahibi rakibine 3 golle üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde ise 2 gole izin verdi. Spezia’nın mağlup olduğu haftada Atalanta galibiyetiyle yanılmadık.