İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Fulham İddaa Tahmini 03.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Avrupa umutlarını devam ettirmek isteyen Liverpool evinde, Fulham ile kozlarını paylaşacak. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 4 kanalından yayınlanacak.

Liverpool bugün Fulham karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Liverpool galibiyetine 1.29, beraberlik tercihine 6.10, Fulham galibiyetine 10.50 oran veriyor. 

Liverpool’da Üst Üste Galibiyetler

Liverpool’da galibiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da Tottenham’ı konuk eden Jurgen Klopp’un ekibi sahadan 4-3’lük galibiyet ile ayrıldı. Rakibini 90+5’de Diogo Jota’nın attığı golle mağlup eden Liverpool, galibiyet serisini 4 maça çıkarttı. Premier Lig’de ilk 4 umutlarını da koruyan Liverpool, bu hafta Anfield’da Fulham’ı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Liverpool’da Naby Keita, Roberto Firmino, Joe Gomez ve Calcin Ramsey’in sakatlıkları sürüyor.

Fulham Sürpriz Peşinde

Fulham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Manchester City ile karşı karşıya geldi. Craven Cottage’de konuk ettikleri rakibine 2-1 mağlup oldular. Özellikle savunmada Tim Real’in kötü bir maça çıkarttığını belirtelim. Vinicius’un golüyle umutlandılar ama puan almalarına yetmedi. Premier Lig’de son 2 maçında da puan alamayan Marco Silva’nın ekibi bu hafta Anfield’da Liverpool’un konuğu olacak. Maç öncesinde Fulham’da Willian ve Kurzawa sakat. Aleksandar Mitrovic ise kart cezlaısı.

Liverpool – Fulham Maç Bilgileri

Liverpool – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 4 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Naby Keita, Roberto Firmino, Joe Gomez ve Calcin Ramsey’in sakatlıkları sürüyor. Fulham’da Willian ve Kurzawa sakat. Aleksandar Mitrovic ise kart cezlaısı.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Carlos Vinicius

İddaa Tahmini

Liverpool’da moraller yerinde. Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başlayan Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu Tottenham’ı 4-3 ile geçti. 3-0 öne geçtikleri karşılaşma 3-3’e geldi ama 1 dakika sonra Jota’nın golüyle 3 puanı kaptılar. Son 4 maçını da kazanan Liverpool, Fulham karşısında da maçın favorisi. Anfield’da bu hafta Fulham karşısında da rahat bir galibiyet alarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, tek golle kazandı. Anfield’da konuk ettikleri Fulham’ı 1-0 mağlup eden Liverpool, galibiyet serisini 5 maça çıkarttı.