İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City West Ham İddaa Tahmini 03.05.2023

İngiltere Premier Lig’in yeni lideri olan Manchester City iç sahada, West Ham karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Manchester City ile West Ham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester City galibiyetinin 1.23, beraberlik tercihinin 7.00, West Ham galibiyetinin ise 13.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester City Fulham’ı Devirdi

Manchester City, Premier Lig’de galibiyet serisini sürdürdü. Geçtiğimiz hafta sonu Craven Cottage’de Fulham’ı 2-1 ile geçen Manchester City, galibiyt serisini 8 maça çıkarttı. Fulham galibiyeti ile birlikte Premier Lig’de puanını 76 yapan Pep Guardiola’nın öğrencileri liderliği eline geçirdi. Artık şampiyonluk ipi Manchester City’nin elinde. Bu hafta içi ise Etihad’da West Ham karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Manchester City’de Nathan Ake’in sakatlığı bulunuyor.

West Ham’ın İşi Zor

West Ham, geçtiğimiz hafta sonu Selhurst Park’da konuk olduğu Crystal Palace’a karşı puan alamadı. Rakibine 4-3 mağlup olan David Moyes’un ekibi son 2 maçından da puan çıkartamadı. Liverpoo ve Crystal Palace karşısında üst üste mağlubiyetler alan West Ham, düşme hattının 4 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta içi ise Etihad’da lider Manchester City’nin konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Gianluca Scamacca ve Vladimir Coufal sakat olan isimler.

Manchester City – West Ham Maç Bilgileri

Manchester City – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Nathan Ake’in sakatlığı bulunuyor. West Ham’da Gianluca Scamacca ve Vladimir Coufal sakat olan isimler.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

İddaa Tahmini

Manchester City’de yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fulham deplasmanına konuk olan Pep Guardiola’nın ekibi sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 8. Galibiyetini elde eden Manchester City, Premier Lig’in yeni lideri oldu. West Ham ise 2 maçtır kaybediyor. Liverpool mağlubiyetinin ardından Crystal Palace deplasmanında 4-3 kaybettiler. Son 2 maçta puan alamadılar. Manchester City maçın net favorisi. West Ham karşısında farklı galibiyet alarak galibiyet serisini 9 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.39

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, 3 golle 3 puanı aldı. İkinci yarıda buldukları gollerle West Ham’ı 3-0 mağlup ettiler.