UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Manchester City Maç Tahmini 09.05.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İstanbul finaline yaklaşıyoruz. Yarı Final eşleşmesinin ilk maçında Real Madrid sahasında Manchester City‘i konuk edecek. 9 Mayıs Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak dev maç, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Real Madrid galibiyetine 3.21, beraberliğe 3.73, Manchester City galibiyetine ise 2.22 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.18 oran kazandırıyor. Bets10 tarafından açılan özel oranları incelediğimizde, KGVAR ve 2.5 ÜST seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Real Madrid Devler Sahnesinde Durdurulamıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bir kez daha Real Madrid rüzgarı esiyor. 14 Şampiyonlukla bu kupada en yakın rakibinden 7 şampiyonluk daha fazla yaşayan kupa canavarı, erken finalde Manchester City karşısına çıkıyor. İspanya La Liga’da şampiyonluğu artık Barcelona’ya kaptırmaları nerdeyse kesinleşti. Rotasını tamamen UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çeviren ev sahibi, geçen sezon şampiyonluk yolunda elemeyi başardığı ve final biletini ellerinden aldığı Manchester City’i ilk maçta konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta İspanya Kral Kupası’nda şampiyonluk yaşayan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, finalde Osasuna engelini 2-1’lik galibiyetle geçti. Morallerin yüksek olduğu Real Madrid, bu sezon İngiliz devlerine karşı müthiş galibiyetler aldı. Önce Liverpool karşısında tarihi bir geri dönüşle tur atlamayı başaran ev sahibi, ardından Chelsea eşleşmesinden 2-0’lık galibiyetlerle ayrıldı. İspanya La Liga’da bu sezon etkili olmayı başaramasalar da, Real Madrid’in her zaman devler sahnesinde iyi bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. Real Madrid, İstanbul finaline bir adım daha yaklaşmak için Manchester City karşısında galibiyet arayacak.

Manchester City Namağlup İlerliyor

Manchester City artık Şampiyonlar Ligi hasretine son vermek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde henüz şampiyonluğu bulunmayan İngiliz devi, yarı finale kadar namağlup gelmeyi başardı. Sürekli final kapısından dönen Manchester City, bu kez şampiyonluğa çok yakın. Leipzig ve Bayern Münih eşleşmelerinden zaferle çıkmayı başaran Pep ve öğrencilerinde, Erling Haaland etkisini izlemeye devam ediyoruz. Norveçli golcü devler sahnesinde 12, İngiltere Premier Lig’de ise 35 golle tarihi bir sezon geçiriyor. Geçen sezon yarı finalde elendiği Real Madrid karşısına intikam için çıkan konuk ekip, İngiltere Premier Lig’de ise son 4 haftaya lider giriyor. Ligde son 13 haftadan 12 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan, devler sahnesinde ise 10 maçtır kaybetmeyen Manchester City, rüya gibi bir sezon geçiriyor. Zorlu Santiago Bernabeu deplasmanında galibiyet arayacak olan konuk ekip, dev maçta Erling Haaland kozuna güveniyor.

Real Madrid – Manchester City Maç Bilgileri

Real Madrid – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid cephesinde David Alaba’nın sakatlığı devam ediyor. Manchester City cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Antonio Rüdiger, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland.

İddaa Tahmini

Dev maç UEFA Şampiyonlar Ligi’nde erken final niteliği taşıyor. İstanbul finaline gitmek isteyen iki dev, yarı finalde karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid ile yarı finale kadar namağlup gelen Manchester City’nin çıkacağı ilk maçta, karşılıklı gollerle 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum. İki takımında son 5 maçında 2.5 gol barajı aşıldı.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk 45 dakika Real Madrid’in 1-0’lık üstünlüğüyle geçilirken, Vinicius Junior devre arasına takımını 1-0 önde götürdü. İkinci yarıda ise Manchester City adına sahneye Kevin De Bruyne çıktı ve skoru 1-1’e getirmeyi başardı. İlk maçta iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı.