UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Manchester City İddaa Tahmini 09.05.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde beklenen karşılaşma geldi çattı. Real Madrid ile Manchester City’nin karşılaşacağı mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Real Madrid ile Manchester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Real Madrid galibiyetine 3.21, beraberlik tercihine 3.73, Manchester City galibiyetine ise 2.22 verildiğini görüyoruz. Karşılıklı gol var ve 2.5 gol üstü bahisinin Bets10 sitesinde 10.00 oran olduğunu belirtelim.

Real Madrid Havlu Attı

Real Madrid, La Liga’da şampiyonluğa erken havlu attı. 2 hafta önce Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad’a 2-0 kaybettiler ve 3. sıraya gerilediler. Geçtiğimiz hafta sonu ise Kral Kupası finalinde Osasuna ile karşılaşan Carlo Ancelotti’nin ekibi sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve şampiyon oldu. Bu hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Manchester City’i konuk edecekler. Çeyrek finalde Chelseai ile eşleşen Real Madrid, iki maçta da 2-0’lık skorlar ile kazanarak turu geçen taraf olmuştu. Manchester City maçı öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

Manchester City Moralli

Manchester City’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Premeir Lig’de Leeds United ile karşı karşıya gelen Manchester City, Etihad’da konuk ettiği rakibini 2-1 mağlup etti. İlkay Gündoğan’ın golleriyle 3 puanı alan Manchester City’de galibiyet hasreti 9 maça çıktı. Arsenal’a karşı maç eksiğine rağmen liderliğini devam ettiren Pep Guardiola’nın ekibinde yüzler gülüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçında bu hafta Real Madrid’e konuk olacaklar. Çeyrek finalde Bayern Münih’i 3-0 ve 1-1’lik skorlar ile elemeyi başaran Pep Guardiola’nın öğrencileri Real Madrid karşısında da turun favorisi olarak gösteriliyor.

Real Madrid – Manchester City Maç Bilgileri

Real Madrid – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, David Alaba, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

Manchester City'nin ilk 11'i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Real Madrid, geçtiğimiz hafta Kral Kupası’nda şampiyonluğa ulaştı. Osasuna’yı finalde 2-1 mağlup eden Carlo Ancelotti’nin ekibi, kupayı müzesine götürdü. La Liga’da şampiyonluk yarışında havlu attılar ama Şampiyonlar Ligi’nde yollarına devam ediyorlar. Manchester City ise geçen hafta sonu Premier Lig’de Leeds United’ı 2-1 ile geçti. Galibiyet serisini 9 maça çıkarttılar. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde Bayern Münih’i eleyen Manchester City, yarı finalde Real Madrid karşısında da turun favorisi ama Bernabeu’da işleri pek kolay olmayacak. Real Madrid, bu tür maçları oynamayı çok iyi biliyor. Gollü bir maç olur. Her iki takımda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.65

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, iyi oynadığı maçta galip gelemedi. 1-0 geriye düştükleri maçta Kevin De Bruyne’un attığı golle 1-1 berabere kaldılar.