UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Basel Maç Tahmini 11.05.2023

EXXEN platformundan 11 Mayıs Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de canlı yayınlanacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final mücadelesinde, Fiorentina ile Basel karşı karşıya gelecek.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 1.41, beraberliğe 4.95, Basel galibiyetine ise 8.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.88, KGYOK 1.99 oran kazandırıyor. Bets10 tarafından açılan özel oran fırsatlarında, Karşılıklı Gol Var seçeneği 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Fiorentina Tura Odaklandı

Fiorentina adına sezon iyi başlamazken, tecrübeli teknik adam kısa sürede takımını harika bir hücum takımı haline getirdi. Vincenzo Italiano yönetiminde sezonun ikinci yarısına damga vuran Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam ederken, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise yarı final biletini cebine koydu. Ligde geçtiğimiz hafta şampiyon Napoli’ye deplasmanda kaybeden Fiorentina, son 12 haftada 2. yenilgisini aldı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Braga, Sivasspor ve Lech Poznan engellerini geçmeyi başaran ev sahibi, özellikle Lech Poznan eşleşmesinin ilk maçında 4-1’lik galibiyetle damga vururken, rövanşta ise 3-0 geriden gelerek skoru 3-2’ye getirdi ve tur biletini cebine koydu. Büyük bir hatanın kıyısından dönen Fiorentina’da, Arthur ve Jovic ikilisi toplamda 13 golle, takımının gol yükünü sırtlandı.

Basel Sürpriz Peşinde

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çıktığı 12 maçtan sadece 5 galibiyet çıkarabilen Basel, kritik galibiyetlerle adını yarı final turna kadar yazdırmayı başardı. Heiko Vogel ve öğrencileri, İsviçre Süper Ligi’nde şampiyonluk yarışından tamamen koparken, Konferans Ligi’nde sürpriz bir şampiyonluk arıyor. Grupları Slovan Bratislava’nın ardından 2. tamamlayan Basel, Trabzonspor eşleşmesinden zaferle çıktı ve yoluna devam etti. Slovan Bratislava’yı gruplarda geçemeyen Basel, Son 16 Turu’nda ise rakibini 2 maçta alınan beraberliklerin ardından, seri penaltılarla geçmeyi başardı. Son olarak Nice eşleşmesinden zaferle çıkmayı başaran konuk ekip, şimdi gözünü Fiorentina’ya dikti. Maç kazanmakta zorlanmasına karşın, kolay kolay maç kaybetmeyen Basel, rakibi gibi bu sezon Konferans Ligi’nde bol gollü maçlara imza attı.

Fiorentina – Basel Maç Bilgileri

Fiorentina – Basel Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina cephesinde Nikola Milenkovic kart cezalısı. Basel’de Riccardo Calafiori ve Andy Pelmard’ın sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Christian Kouame, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral.

Basel'in ilk 11’i Belli mi?

Basel’in muhtemel kadrosu: Marwin Hitz, Michael Lang, Kasim Nuhu, Lopez Galache, Riccardo Calafiori, Fabian Frei, Andy Diouf, Mohamed Zeki Amadouni, Andi Zeqiri, Hugo Novoa Ramos, Anton Kade.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda fişi ilk maçtan çekmek istiyor. Konferans Ligi’nde sezon boyunca golleriyle dikkat çeken Fiorentina ve Basel, gollerine yarı final turunun ilk maçında devam edecek ve mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk yarısını Fiorentina 1-0 önde kapatmayı başardı. İlk yarıda skoru Arthur belirlerken, Basel ikinci yarıda harika bir geri dönüşe imza attı ve son dakika golüyle rakibini İtalya’da mağlup etti. Kazananları tebrik ederiz.