İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Bournemouth Bahis Tahmini 13.05.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Bournemouth deplasmanda, Crystal Palace karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Crystal Palace  – Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Crystal Palace  kazanır 1.92, beraberlik 3.75, Bournemouth kazanır ise 4.15 olarak açıklanmış.

Crystal Palace Tottenham’a Direnemedi

Crystal Palace, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Tottenham’ın konuğu oldu. İlk yarının uzatma dakikalarında yediği golle maçı 1-0 kaybeden Crystal Palace, haftayı puansız geçti. Premier Lig’de Roy Hodgson’ın göreve gelişinden bu yana çıktıkları 7 maçta 2. kez mağlubiyet yaşadılar. Rahat bir konumda yer alan Crystal Palace, bu hafta sonu Selhurst Park’da Bournemouth’u konuk edecek. Taraftarı önünde oynadığı son maçta West Ham’ı 4-3 mağlup eden Crystal Palace, bu hafta Bournemouth karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Crystal Palace’da James Tomkins ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth İç Sahada Mağlup

Bournemouth, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vitality’de konuk ettikleri Chelsea’ye 3-1 mağlup oldular. Erken golle geriye düştüler ama çabuk cevap verdiler. Maçın son 15 dakikalık diliminde 2 gol yiyen Gary O’Nel’ın ekibi, sahadan puansız ayrıldı. Premier Lig’de kümede kalma yolunda büyük bir yol kat eden Bournemouth, bu hafta sonu Selhurst Park’da Crystal Palace’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Junior Stanislas, Hamed Traore ve Ryan Fredericks’in sakatlıkları bulunuyor.

Crystal Palace – Bournemouth Maç Bilgileri

Crystal Palace – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da James Tomkins ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları devam ediyor. Bournemouth’da Junior Stanislas, Hamed Traore ve Ryan Fredericks’in sakatlıkları bulunuyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam-Johnstone, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Jordan Ayew, Jean-Philippe Mateta

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Tottenham deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Roy Hodgson’ın göreve gelişinden bu yana 2. kez mağlubiyet yaşadılar. Bournemouth ise geçen hafta Vitality’de konuk ettiği Chelsea’ye 3-1 kaybetti. Durum 1-1 iken önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Crystal Palace, özellikle Selhurst Park’da iyi sonuçlar alıyor. Bu hafta konuk edecekleri Bournemouth karşısında da maçın favorisiler. Crystal Palace’dan 3 puan beklentim var. Bournemouth engelini aşmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace rahat bir galibiyet aldı. Selhurst Park’da Bournemouth’u 2-0 mağlup ettiler.