İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Nottingham Forest İddaa Tahmini 13.05.2023

İngiltere Premier Lig’de kümede kalma savaşı veren Nottingham Forest deplasmanda, Chelsea’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Chelsea ile Nottingham Forest zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Chelsea  galibiyetinin 1.52, beraberlik tercihinin 4.50, Nottingham Forest galibiyetinin ise 6.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Chelsea’den 3 Puan

Chelsea, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bournemouth deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Vitality’de rakibini 3-1 mağlup eden Maviler, çok uzun bir aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Frank Lampard yönetiminde de ilk kez bir resmi maçta kazanmayı başardılar. Premier Lig’de hiçbir hedefi bulunmayan Chelsea, bu hafta sonu Stamford Bridge’de Nottingham Forest’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Marc Cucurella, Reece James, Mason Mounty ve Kalidou Koulibaly sakat olan isimler.

Nottingham Forest Evinde Kazandı

Nottingham Forest, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. City Ground’da konuk ettikleri Southampton’ı Awoniyi önderliğinde 4-3 mağlup eden Nottingham Forest, düşme hattının üzerine çıktı. Sezonun en önemli galibiyetlerinden birini alan Steve Cooper’ın ekibi kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Stamford Bridge’de konuk olacakları Chelsea karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Chris Wood, Wily Boly, Giulian Biancone, Omar Richards ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları sürüyor.

Chelsea – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Chelsea – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Marc Cucurella, Reece James, Mason Mounty ve Kalidou Koulibaly sakat olan isimler. Nottingham Forest’da Chris Wood, Wily Boly, Giulian Biancone, Omar Richards ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları sürüyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Cesar Azpilicueta, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mateo Kovacic, Noni Madueke, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Kyler Navas, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

Chelsea, Frank Lampard yönetiminde ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu Vitality’de Bournemouth’a konuk olan Maviler, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Haftalar sonra Premier Lig’de 3 puan alan Chelsea, biraz olsun moral buldu. Nottingham Forest ise City Ground’da Southampton engelini 4-3 ile geçti. Southampton karşısında 3 puan almayı başaran Stee Cooper’ın ekibi kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Chelsea’den yine galibiyet bekliyorum. Stamford Bridge’de konuk edecekleri Nottingham Forest’ı mağlup ederler ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest sürpriz yaptı.Awoniyi’nin golleriyle Chelsea deplasmanında 2-2 berabere kaldılar.