İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Tottenham İddaa Tahmini 13.05.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Tottenham deplasmanda, Aston Villa’nın konuğu lacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Aston Villa ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Aston Villa kazanır 2.32, beraberlik 3.70, Tottenham kazanır ise 3.05 olarak açıklanmış.  

Aston Villa Deplasmanda Kaybetti

Aston Villa, Premier Lig’de son 2 haftadır üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Old Trafford’da Manchester United’a 1-0 kaybeden Aston Villa, geçtiğimiz hafta sonu ise Molineux Ground’da Wolverhampton’a 1-0 kaybetti. Son 2 maçını da gol atamadan kaybeden Aston Villa’da moraller bozuk. Öte yandan Avrupa umutları da iyice azalan Unai Emery’nin ekibi bu hafta Villa Park’da Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Aston Villa’da Philippe Coutinho ve Leon Bailey’in sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham 4 Maç Sonra Kazandı

Tottenham, Premier Lig’de uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Crystal Palace’ı konuk eden Londra ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Harry Kane’in attığı golle 3 puanı alan Tottenham, Premier Lig’de 4 maçlık kötü gidişatı da sona erdirdi. 4. sıradaki Manchester United’ın mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Tottenham, biraz olsun ilk 4 umutlarını da arttırmış oldu. Bu hafta sonu ise Villa Park’da Aston Villa’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Tottenham’da Yves Bissouma, Hugo Lloris ve Rodrigo Bentancur’un sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa – Tottenham Maç Bilgileri

Aston Villa – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Philippe Coutinho ve Leon Bailey’in sakatlıkları devam ediyor. Tottenham’da Yves Bissouma, Hugo Lloris ve Rodrigo Bentancur’un sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Ben Davies, Clement Lenglet, Cristian Romero, Emerson Leite, Eric Dier, Oliver Skipp, Pierre-Emile Höjbjerg, Dejan Kulusevski, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Aston Villa, son dönemde üst üste mağlubiyetler yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Wolverhampton deplasmanında 1-0 kaybeden Unai Emery’nin ekibi, 2 hafta önce Old Trafford’da Manchester United karşısında da 1-0 kaybetmişti. Son 2 maçta gol dahi atamayan Aston Villa’nın Avrupa umutları tehlikede. Tottenham ise geçen hafta Crystal Palace’ı tek golle geçti. Kane’nin golüyle 1-0 kazanan Tottenham, Premier Lig’de 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Aston Villa deplasmanında ise işleri pek kolay değil. İki takımında hedefleri var. Kazanmak zorunda olan iki takımın maçında karşılıklı goller atılır. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa, 2 maç aradan sonra kazandı. Villa Park’da konuk ettikleri Tottenham’ı 2-1 ile geçtiler.