sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 13.05.2023

13 Mayıs Cumartesi günü sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Strasbourg – Nice: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; 13 Mayıs Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1’de 25. hafta heyecanı yaşanırken, Strasbourg sahasında Nice’ı konuk edecek. Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Strasbourg, Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya düşme hattının 3 puan üzerinde giriyor. Teknik adam değişikliğinin ardından, Frederic Antonetti etkisini izlediğimiz Strasbourg, son 4 haftadan 9 puan çıkarmayı başardı. Yen hocasıyla lige sıkı sıkı tutunmayı başaran ev sahibi, Ajaccio, Reims ve Nantes karşısında galip gelmeyi başarırken, sadece Lyon’a kaybetti. Geçtiğimiz hafta Nantes karşısında 2-0’lık deplasman galibiyetine imza atan Strasbourg, rakibini düşme hattına gönderirken, puan farkını ise 3’e yükseltti. Ligde kalmak yolunda dev bir adım tan ev sahibi, bu hafta ise Nice karşısında galibiyet arayacak. Nice, Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya girilirken, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Troyes deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetle kötü gidişatı durdurmayı başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise Rennes’i iç sahada 2-1 mağlup etti. 2 haftadır kazanan Nice, 5. sıra ile arasındaki puan farkını 8’e kadar indirmeyi başardı. Didier Digard’ın göreve gelmesiyle birlikte, Fransa Ligue 1’de kolay kolay mağlup olmayan Nice, son 12 haftalık fikstürde sadece 3 kez mağlubiyet yaşadı. Son haftalarda yeniden yükselişe geçen konuk ekip, üst sıra takibini sürdürmek için kazanmak zorunda. Sezonun ilk yarısında Strasbourg ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. Nice’ın yarışta kalabilmek için  bu hafta kazanmaktan başka şansı yok. İki takımda ligde kader maçlarından birine çıkıyor. Ligde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Strasbourg ve Avrupa hedefindeki Nice’ın, bitime 4 hafta kala karşı karşıya geleceği mücadelede, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Bochum – Augsburg: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.62 (intobet) ; beIN CONNECT ekranlarından 13 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Bochum’un kümede kalma mücadelesi Almanya Bundesliga’da son 3 haftaya girilirken devam ediyor. 31 haftalık fikstürü 8 galibiyet, 4 beraberlik, 19 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, düşme hattındaki takımlar arasında en çok maç kazanan takım olmayı başarsa da, ligin en çok mağlubiyet alan takımı olarak küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Son 6 haftadan galibiyet çıkaramayan Thomas Letsch’in öğrencileri, 3 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Mönchengladbach deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndüler. Kalesini tam 69 gole kapatamayan Bochum, rakip fileleri ise 39 kez havalandırmayı başarabildi. Düşme potasının üzeriyle arasında 2 puan fark bulunan ev sahibinin, puan kayıplarına son vermeye ihtiyacı var. Konuk ekip Augsburg, Almanya Bundesliga’da tam 7 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Enrico Maassn ve öğrencileri, iç sahada konuk ettiği Union Berlin karşısındaDion Drena Beljo’nun golüyle galibiyet hedefine ulaştı. Üst üste 7 haftada yaşanan puan kayıplarıyla birlikte küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başlayan Augsburg, iç saha galibiyetiyle birlikte puan farkını düşme hattıyla 6’ya kadar çıkardı ve bitime 3 hafta kala rahat bir konuma geçti diyebiliriz. Son 3 haftadan 3 puan çıkarması halinde kümede kalmayı başaracak olan Augsburg, bu hafta düşme hattındaki Bochum karşısında galibiyet arayacak. Son haftalarda bol gollü maçlara imza atan Augsburg’un, son 9 maçının 8’inde karşılıklı goller atıldı. Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesini son 3 haftaya girilirken atlatmayı başaramayan Bochum ve Augsburg, galibiyet adına 32. haftada karşı karşıya gelecek. Galibiyet hedefindeki iki takımında, karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İnter – Sassuolo: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.44 (intobet) ; 13 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi’nin 35. hafta mücadelesinde, İnter evinde Sassuolo’yu konuk edecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final kapısını araladı. Milan eşleşmesinin ilk sınavını deplasmanda veren Inzaghi ve öğrencileri, Edin Dzeko ve Henrikh Mkhitaryan’ın golleriyle, 2-0’lık galibiyete imza attı. İstanbul finaline dev bir adım atan İnter, İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 haftadır galip gelmeyi başarıyor. Son 4 haftada 14 gol bulmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Empoli, Lazio, Hellas Verona ve Roma karşısında üst üste galibiyetlere imza atan ev sahibi, ligin 4. sırasında kendisine yer buldu. İki kulvarda birden harika performanslar sergileyen İnter, Sassuolo karşısında yerini korumak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde kümede kalmayı garanti altına alan Sassuolo, son haftalarda istikrardan uzak kaldı. İlk 34 haftayı 12 galibiyet, 8 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, 44 puanla kendisine 13. sırada yer buldu. Düşme hattıyla birime 4 hafta kala puan farkını 14’e kadar çıkarmayı başaran Sassuolo, son 3 haftayı 4 puanla geride bıraktı. Empoli karşısında alınan galibiyetin ardından, Lazio deplasmanında kaybeden konuk ekip, geçtiğimiz haftayı ise iç sahada Bologna karşısında 1-1’lik beraberlikle noktaladı. Ligde yoluna hedefsiz devam eden Sassuolo, son haftalarda galibiyet adına güven vermiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır kazanan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise final kapsını aralamayı başaran İnter, harika performans grafiğini bu hafta iç sahada Sassuolo galibiyetiyle taçlandıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.94

intobet Bahis Oranı: 4.15