sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 13.05.2023

İddaa fikstüründe 13 Mayıs Cumartesi akşamı bizleri bekleyen Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon haline getirdik. Kazanmanız dileğiyle.

Dortmund – Mönchengladbach: H1, 1.42 (iddaa) – 1.61 (intobet) ; 13 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Borussia Dortmund zirve takibini bırakmadı. Bochum deplasmanından alınan 1-1’lik beraberlikle bitime 4 hafta kala liderlik koltuğunu Bayern Münih’e kaptıran ev sahibi, geçtiğimiz hafta Wolfsburg karşısında aldığı 6-0’lık galibiyetle hem güven tazeledi hem de zirveyle arasındaki puan farkını 1’de tutmayı başardı. Ezeli rakibin, gol yağmuruna tutan Sarı Siyahlılar, yarım düzine golle müthiş bir galibiyete imza attı. Tam 10 yıldır şampiyonluğa hasret kalan Dortmund, son 3 haftada Bayern Münih ile zorlu bir mücadele verecek. Son 5 haftada mağlubiyete yer vermeyen, 31 hafta sonunda ise sadece 7 kez mağlup olan Dortmund, bu hafta Gladbach karşısında galibiyet arayacak. Mönchengladbach yoluna hedefsiz devam ediyor. Daniel Farke önderliğinde üst sıralardan uzak kalan konuk ekip, iyi bir sezon geçirmedi. Son 3 haftaya girilirken, ligin orta sırasına demir attılar. İlk 31 haftayı 10 galibiyet, 9 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Mönchengladbach, artık ligde prestij mücadelesi verecek. Geçtiğimiz hafta kümede kalma mücadelesi veren Bochum’u sahasında ağırlayan konuk ekip, haftayı sürpriz bir galibiyetle kapattı. 3 hafta sonra 2-0’lık skorla galip gelmeyi başardılar. Gladbach bu kez ezeli rakibi Dortmund’a deplasmanda konuk olacak. Sürprizlerine devam etmek isteyen konuk ekip, sezonun ilk yarısında Dortmund engelini 4-2’lik galibiyetle geçmeyi başardı. Mönchengladbach geçtiğimiz hafta iyi bir performans sergilemeyi başarsa da, Dortmund karşısında güven vermekten uzak. Almanya Bundesliga’da son 3 haftaya liderin 1 puan gerisinde giren Dortmund, son 5 haftada mağlubiyete yer vermedi. Ev sahibi 10 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isterken, Gladbach karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Union Berlin – Freiburg: İY 0, 1.74 (iddaa) – 2.00 (intobet) ; İddaa fikstüründe 13 Mayıs Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Union Berlin ile Freiburg kozlarını paylaşacak. Saat 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da son 3 haftaya girilirken, Union Berlin’in şampiyonluk hayalleri sona erdi. Son 2 haftada önüne gelen fırsatları değerlendirmeyi başaramayan Urs Fischer’in öğrencileri, Bayer Leverkusen ile iç sahada golsüz berabere kalırken, konuk olduğu Augsburg deplasmanından ise 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Bitime 3 hafta kala lider ile arasındaki puan farkı 9’a kadar yükseldi. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan 4. sıraya kadar gerileyen Union Berlin, yeniden Şampiyonlar Ligi potasına girmek istiyor. Bu hafta iç sahada aynı puana sahip oldukları Freiburg’u konuk edecekler. Union Berlin son haftalardaki düşüşe rağmen, sezon genelinde harika bir performans grafiği ortaya koydu ve ilk 31 haftanın en sürpriz performanslarından birini sergiledi. Almanya Bundesliga’nın 31. haftasında Freiburg’un 3 haftalık galibiyet serisi sona ererken, Leipzig karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetle birlikte, konuk ekibin şampiyonluk hayalleri de sona erdi. En yakın rakibi karşısında mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Freiburg, 56 puanda kalarak 5. sıraya kadar geriledi. Christian Streich ve öğrencileri, sezon boyunca iyi bir performans grafiği ortaya koymayı başarsa da, şampiyonluk yarışının sonunu getiremedi. Son 3 hafta UEFA Şampiyonlar Ligi için mücadele edecek olan Freiburg, bu hafta en yakın rakibi Union Berlin’e deplasmanda konuk olacak. Yeniden galibiyetlerine dönmek isteyen Freiburg, sezonun ilk yarısında rakibini 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Konuk ekip deplasmanda 5 maçtır kaybetmiyor. Dev maçta taraf bahsi oldukça güç. Kazanan bitime 2 hafta kala Şampiyonlar Ligi için büyük avantaj sağlayacak. Aynı puana sahip olan Union Berlin ve Freiburg’un karşı karşıya geleceği mücadelenin, ilk yarısında tarafların birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

Wolfsburg – Hoffenheim: 2.5 ÜST, 1.37 (iddaa) – 1.55 (intobet) ; Almanya Bundesliga’nın 7. sırasında yer alan Wolfsburg ile 14. sıradaki Hoffenheim karşı karşıya gelecek. 13 Mayıs Cumartesi akşamı sahne alacak mücadeleyi, saat 16.30 itibariyle beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Almanya Bundesliga’nın 31. haftasında Dortmund deplasmanına konuk olan Wolfsburg, evine 6-0’lık hezimetle döndü. Savunmada zor anlar yaşayan ve kalesini tam yarım düzine gole kapatmayı başaramayan Niko Kovac’ın öğrencileri, 2 haftadır hücum hattında gösterdiği etkiyi de, ezeli rakibi karşısında gösteremedi. Bochum karşısında 5-1, Mainz 05 karşısında ise 3-0’lık galibiyetlere imza atan Wolfsburg, sezonun en ağır darbesini bitime 3 hafta kala aldı diyebiliriz. 46 puanda kalan Wolfsburg, ligin 7. sırasına kadar geriledi. Avrupa şansını fazlasıyla zora sokan ev sahibi, bu hafta Hoffenheim karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi savunmadaki hatalarını telafi ederek, eski hücum performansına geri dönmek istiyor. Almanya Bundesliga’da ilk 31 haftayı 9 galibiyet, 5 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakan Hoffenheim, Play Out hattının 2, düşme hattının ise 4 puan üzerinde son 3 haftaya giriyor. Ligde kalma savaşı devam eden Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada kritik bir galibiyete imza attı. Sahasında konuk ettiği Frankfurt karşısında 3-1’lik galibiyete imza atan konuk ekip, uzun bir süre sonra ligde rahat nefes almayı başardı. Kalesinde gördüğü 52 gole, 42 golle karşılık veren Hoffenheim, 31. haftayı galibiyetle kapatmayı başarsa da, henüz tehlikeyi atlatamadı. Konuk ekibin Wolfsburg deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. Bu sezon savunmada etkili olmayı başaramayan ve bol gollü maçlara imza atan Wolfsburg ile Hoffenheim, bitime 3 hafta kala karşı karşıya gelecek. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.38

intobet Bahis Oranı: 4.99