İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Torino Maç Tahmini 14.05.2023

14 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 13:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 35. hafta mücadelesinde, Hellas Verona sahasında Torino‘yu konuk edecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

intobet, Hellas Verona galibiyetine 2.42, beraberliğe 3.10, Torino galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Puan Farkını Korudu

İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Lecce deplasmanına konuk olan Hellas Verona, en yakın rakibi karşısında kazanarak hem düşme hattının üzerinde kalmayı başardı hem de Lecce ile arasındaki puan farkını 1’e kadar indirdi. İnter’e karşı iç sahada yaşanan 6-0’lık hezimetin ardından kısa sürede toparlanmayı başaran Marco Zaffaroni’nin öğrencileri, son 4 haftaya düşme potasının 3 puan üzerinde girmeyi başardı. Son 6 haftalık fikstürde sadece İnter’e karşı mağlup olan Hellas Verona, lige sıkı sıkı tutundu. Kümede kalma savaşı devam eden ev sahibi, bu hafta ise sahasında Lecce’yi konuk edecek. Kalesinde gördüğü 58 gole karşılık, rakip fileleri 28 kez havalandırabilen Hellas Verona, teknik adam değişikliğinin ardından hücum hattında etkili olmaya başladı.

Torino Rahat Konumda

İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya girilirken, konuk ekip Torino 34 haftalık fikstürü 12 galibiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bıraktı. 46 puanla ligin 12. sırasında kendisine yer bulan Ivan Juric’in öğrencileri, düşme hattının 19 puan uzaklığında yer aldı. Ligde kalmayı garanti altına alan Torino, üst sıralardan ise uzak kaldı. Son 4 haftada prestij mücadelesi verecek olan konuk ekip, Sampdoria deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Monza ile 1-1 berabere kaldı. İkinci yarının başlangıcında 1-0 öne geçen Torino, bitime saniyeler kala skoru koruyamadı ve galibiyeti kaçıran taraftı. Hedefsiz kalmasına karşın, Torino son 2 haftada etkili oldu.

Hellas Verona – Torino Maç Bilgileri

Hellas Verona – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Ajdin Hrustic ve Thomas Henry’nin sakatlıkları devam ediyor. Torino’da ise Nemanja Radonjic, Perr Schuurs, David Zima ve Ola Alina’nın sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Kevin Lasagna, Darko Lazovic, Simone Verdi.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Aleksey Miranchuk, Antonio Sanabria, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

Son 4 haftaya girilirken, kümede kalma mücadelesi devam eden ve henüz tehlikeyi atlatamayan Hellas Verona, geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle güven tazeledi. Ev sahibi kazanmaya Torino karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.09

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.42

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nikola Vlasic attı, Torino hedefsiz çıktığı mücadeleden 3 puanla ayrıldı. Hellas Verona ligde kalma yolunda ağır bir darbe alırken, Torino ise deplasmanda hata yapmadı.