Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Troyes Maç Tahmini 14.05.2023

Rennes sahasında Troyes‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 35. hafta mücadelesi, 14 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak. Mücadele beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Rennes galibiyetine 1.25, beraberliğe 6.30, Troyes galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.45, 2.5 Alt 2.75 oran kazandırıyor.

Rennes Üst Sıralardan Uzaklaşıyor

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 34 haftayı 17 galibiyet, 5 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Rennes, 56 puanla 6. sırada yer alıyor. Ligde bitime 4 hafta kalırken, Bruno Genesio ve öğrencileri, üst sıra mücadelesi vermeye devam ediyor. Sezonun ikinci yarısı itibariyle düşüşe geçmeye başlayan Rennes, son 6 haftanın 4’ünde mağlup olurken, sadece Reims ve Angers karşısında galip gelebildi. Kalesinde gördüğü 38 gole karşılık, rakip filelere 56 gol göndermeyi başaran ev sahibi, son haftalarda hem hücum hem de savunmadaki etkisini kaybetmeye başladı. Geçtiğimiz hafta Nice’a karşı deplasmanda aldıkları mağlubiyetin ardından, bu hafta iç sahada Troyes’i konuk edecekler.

Troyes Küme Düşmek Üzere

Fransa Ligue 1’de tam 16 haftadır maç kazanamayan Troyes, küme düşmek üzere. Ligin en zayıf halkalarından biri haline gelen Patrick Kisnorbo’nun öğrencileri, son 16 haftayı 4 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bıraktı. Angers’in ardından ligin en zayıf halkası haline gelen Troyes, son 4 haftada tüm maçlarını kazanmak zorunda. Konuk ekip tüm maçlarını kazansa dahi, düşme hattının üzerindeki rakipleri son 4 maçtan 1 puan çıkarması halinde, Troyes lige veda edecek. Mucizeye ihtiyacı olan Troyes, son 16 haftalık performansıyla bu mucizeden çok uzakta olduğunu bizlere gösterdi. Son olarak iç sahada lider PSG’ye kaybeden konuk ekip, lige veda etmeye hazırlanıyor.

Rennes – Troyes Maç Bilgileri

Rennes – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes cephesinde bu hafta Christopher Wooh kart cezalısı. Xeka, Meling, Terrier, Spence ve Truffert’in ise sakatlıkları devam ediyor. Troyes takımında ise Renaud Ripart ve Florian Tardieu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Joe Rodon, Hamari Traore, Birger Meling, Arthur Theate, Desire Doue, Toko Ekambi, Djed Spence, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Reine-Adelaide, Rony Lopes, Yasser Larouci, Wilson Odobert, Xavier Chavalerin, Ike Ugbo.

İddaa Tahmini

Üst sıra iddiasıyla son 4 haftaya giren Rennes, Fransa Ligue 1’de küme düşmesi büyük ölçüde kesinleşen ve son 16 haftadan galibiyet çıkaramayan Troys karşısında, rahat bir galibiyete imza atacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes haftayı rahat bir galibiyetle kapattı. Ev sahibi küme düşmesi kesinleşen Troyes karşısında fileleri 4 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde gole geçit vermeden kazandı.