Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Angers İddaa Tahmini 14.05.2023

Marsilya iç sahada Angers‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 35. hafta mücadelesi, 14 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Marsilya galibiyetine 1.20, beraberliğe 6.80, Angers galibiyetine ise 15.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Marsilya Evinde Favori

Fransa Ligue 1’in 34. haftasında şampiyonluk yarışında ya tamam ya devam maçlarından birine çıkan Marsilya, konuk olduğu Lens deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. En yakın rakibi karşısında mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Igor Tudor’un öğrencileri, 2. sıradaki yerini Lens’e kaptırırken, liderin 8 puan gerisine düştü. Tudor yönetiminde iyi bir sezon geçirmeyi başarsalar da, şampiyonluk yarışında geriye düştüler. 34 haftadan 21 kez galip çıkmayı başaran Marsilya, 62 golle ligin en iyi hücum performanslarından birini sergiledi. Son 4 haftaya girilirken büyük bir hataya imza atan ve ligdeki yerini kaybeden Marsilya, iç sahada konuk edeceği Angers karşısında galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Ev sahibi bu hafta karşısında küme düşmesi kesinleşen bir rakip bulacak. Sezonun ilk yarısında Angers engelini 3-0’lık deplasman galibiyetiyle geçmeyi başardılar.

Angers Ligue 1’e Veda Etti

Fransa Ligue 1’e bu sezon veda eden ilk takım Angers oldu. Sezon içerisinde 3 kez teknik adam değişikliği yapmasına rağmen lige tutunmayı başaramayan konuk ekip, 34 haftanın uzak ara en zayıf performansını sergiledi. 34 haftadan 3 kez galip çıkarabilen Angers, geri kalan haftalardan ise 5 beraberlik, 26 mağlubiyet aldı. Kalesini tam 74 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansına sahip. Son 4 haftada mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan ve lige veda etmek zorunda kalan Angers, son 4 haftada prestij mücadelesi verecek. Ligde kalma şansı devam ederken dahi maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan konuk ekip, bitime 4 hafta kala güven vermemeye devam ediyor. Bu hafta Marsilya deplasmanından puan çıkarma şansları oldukça düşük.

Marsilya – Angers Maç Bilgileri

Marsilya – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Azzedine Ounahi ve Amine Harit’in sakatlıkları devam ediyor. Angers cephesinde ise Cedric Hountondji kart cezalısı. Camara, Ella, Capelle, Melali ve Diony’nin sakatlıkları devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Souleyman Doumbia, Yann Valery, Faouzi Ghoulam, Nabil Bentaleb, Waniss Taibi, Himad Abdelli, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Ibrahima Niane.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de sezonun en iyi performans grafiklerinden birini sergileyen Marsilya, Lens deplasmanında kaybettiği 3 puanı, Angers karşısında telafi edecek ve iç sahada çok rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.37

Betroad Oranı: H1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya galibiyetlerine geri döndü. Ev sahibi Angers karşısında 3 golle kazanırken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Ev sahibinin sahadan rahat bir galibiyetle ayrılacağını düşünüyorduk ve yanılmadık.