İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valladolid Sevilla Bahis Tahmini 14.05.2023

İspanya La Liga’da son dönemde çıkışa geçen Sevilla deplasmanda, Valladolid karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

ValladolidSevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Valladolid kazanır 2.28, beraberlik 3.50, Sevilla kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış. 

Valladolid Alt Sıralarda

Valladlid, La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. 2 hafta önde Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelen Valladolid, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Vallecas’da istediği sonucu alamayan Paulo Pezzolano’nun ekibi son 3 maçından da puan çıkartamadı. Düşme hattı ile arasında sadece 2 puanlık fark bulunan Valladolid ateş hattında diyebiliriz. Bu hafta sonu ise Sevilla ile karşı karşıya gelecekler ve kötü gidişatı durdurmak istiyorlar. Maç öncesinde Valladolid’de Darwin Machis ve Anuar Tuhami sakat olan isimler.

Sevilla Rahatladı

Sevilla, Jose Luis Mendilibar göreve geldikten sonra adeta kabuk değiştirdi. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta 4 galibiyet alarak dikkat çekmeyi başardılar. 2 hafta önce Ramon Sanhez Pizjuan’da Espanyol’u konuk eden Sevilla, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Bu galibiyetin ardından düşme hattı ile aradaki puan farkını 10’a çıkarttılar. Geçen hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi yarı final maçında Juventus deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Sevilla’da moraller yerinde. La Liga’da Valladolid’e konuk olacak Sevilla’da Joan Jordan, Suso ve Marcao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Valladolid – Sevilla Maç Bilgileri

Valladolid – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Jose Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valladolid’de Darwin Machis ve Anuar Tuhami sakat olan isimler. Sevilla’da Joan Jordan, Suso ve Marcao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla, La Liga’da son dönemde iyi bir çıkış yakaladı. Jose Luis Mendlibar yönetiminde son 5 maçta 4 galibiyet aldılar. 2 hafta önce Espanyol’u 3-2 ile geçmişlerdi. Valladolid ise alt sıralarda yer alıyor. Düşme hattının sadece 2 puan üzerindeler ve kümede kalma savaşı veriyorlar. La Liga’da oynadıkları son 3 maçta da mağlubiyet yaşadılar. Bu maçta taraf bahsine yönelmek riskli. Ben gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takımda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla rahat bir galibiyet aldı. Valladolid deplasmanında 3-0 kazanarak dikkat çektiler.