UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Milan İddaa Tahmini 16.05.2023

16 Mayıs Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk finalisti belli olacak. İnter‘in evinde Milan‘ı konuk edeceği rövanş mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, İnter galibiyetine 2.07, beraberliğe 3.45, Milan galibiyetine ise 3.87 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.83, beraberliğe 2.90, konuk ekibe ise 3.20 oran veriyor.

İnter Final Kapısını Araladı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde adım adım İstanbul finaline gidilirken, final yolunda İnter harika bir galibiyete imza attı. Porto ve Benfica eşleşmelerinden galip çıkmayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, Milano derbisinde ise bir kez daha gülen taraf oldu. Son 3 maçta ezeli rakibi Milan’a karşı üstünlük kurmayı başaran ev sahibi, Şampiyonlar Ligi Yarı Final Turu’nun ilk maçından 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başardı. İlk 15 dakikada oyunu rakip yarı sahada oynamayı başaran ekipte, Edin Dzeko ve Henrikh Mkhitaryan ikilisi ilk 11 dakikada golleriyle İnter2i 2-0’lık üstünlüğe taşıdı. Geri kalan dakikalarda da gole daha yakın bir oyun sergilediklerini söyleyebiliriz. İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır kazanan İnter, devler sahnesinde ise 5 maçtır kaybetmiyor. Son 6 maçında rakip fileleri 20 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. Final yolunda büyük bir avantajla Milan karşısına bir kez daha çıkacak olan İnter’de moraller yüksek.

Milan’ın Zorlu Sınavı

Milan cephesinde İnter kabusu devam ediyor. Ezeli rakibine son 3 maçta üstünlük kurmayı başaramayan Milan, son 20 maçta ise İnter’i sadece 4 kez mağlup edebildi. UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Turu’nun ilk maçından 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan Pioli ve öğrencileri, rövanşta en az rakibine 2 farkla üstünlük kurmak zorunda. Son 20 maçta İnter’e karşı 2 farkla üstünlük kuramadılar. Maç boyunca rakip kaleye gitmekte dahi zorlanan ve hak ettiği bir mağlubiyet yaşayan Milan, Şampiyonlar Ligi dönüşünde ise İtalya Serie A Ligi’nde tam 7 hafta sonra mağlup oldu. Spezia deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Pioli’nin öğrencilerinde tüm gözler İnter rövanşına çevrildi. Elinde kalan tek kupa şansını değerlendirmek isteyen Milan, büyük bir geri dönüşle İstanbul biletini cebine koymak istiyor.

İnter – Milan Maç Bilgileri

İnter – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de rövanş öncesi Milan Skriniar’ın sakatlığı bulunuyor. Milan takımında ise Ismael Bennacer ve Zlatan Ibrahimovic’in sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Henrik Mkhitaryan, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Brahim Diaz, Davide Calabria, Sandro Tonali, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

Bir tarafta ilk maça damgasını vuran İnter, diğer tarafta ise rövanşta geri dönüşten başka şansı kalmayan Milan var. İlk maçta müthiş bir galibiyetle tur kapısını aralayan İnter ile ilk maçta istediği futbolu ortaya koyamayan ve rövanşta kazanmaktan başka şansı kalmayan Milan’ın, zorlu rövanşın 90 dakikasında rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu:1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk maçtan galip çıkmayı başaran İnter, bir kez daha Milan karşısında kalesini gole kapatmayı başardı ve galip geldi. Ev sahibini galibiyete taşıyan gol Lautaro Martinez’den geldi. İnter adını UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale yazdırdı.