Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Ümraniyespor Bahis Tahmini 17.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de Çarşamba günü 3 maç var. Günün ilk maçında Başakşehir evinde, Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Başakşehir ve Ümraniyespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Başakşehir kazanır 1.74, beraberlik 4.14, Ümraniyespor kazanır ise 4.89 olarak açıklanmış.

Başakşehir Deplasmanda Kaybetti 

Başakşehir’in Süper Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta lider Galatasaray’a konuk olan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon Galatasaray’a karşı 2 maçta da gol atamayan Başakşehir, rakibi karşısında da puan alamadı. İstanbul ekibi bu hafta içi Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Başakşehir 3-1 kazanmıştı. Bu maçın da favorisi olarak gösterilen Başakşehir’de Eden Karzev ve Patryk Szysz’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Ümraniyespor’dan Sürpriz Galibiyet 

Ümraniyespor, Süper Lig’de oynadığı son maçta sürpriz bir galibiyet almıştı. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor’u 4-1 mağlup etmeyi başaran Ümraniyespor, kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Süper Lig’de yeni hocası Mustafa er yönetiminde de ilk kez 3 puan sevinci yaşayan Ümraniyespor, ligin son sırasında bulunuyor. 26 puana sahipler ve 15. sırada bulunan Kasımpaşa ile aralarında 8 puanlık fark olduğunu da belirtelim. Bu hafta Başakşehir’e konuk olacak Ümraniyespor’da Valentin Gherge kart cezalısı. 

Başakşehir – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Başakşehir – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Eden Karzev ve Patryk Szysz’ın sakatlıkları devam ediyor. Ümraniyespor’da Valentin Gherge kart cezalısı. 

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Lucas Biglia, Mahmut Tekdemir, Daniel Aleksic, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Joao Figueiredo

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Alexandru Epureanu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Antonio Mrsic, Geraldo, Olarenwaju Kayode, Umut Nayir

İddaa Tahmini

Başakşehir’in Süper Lig’de hedefi kalmadı. Tek hedefleri Türkiye Kupası’nda şampiyon olarak Avrupa’ya katılabilmek. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Galatasaray’a deplasmanda 1-0 kaybettiler. Ümraniyespor ise ligin dibinde yer alıyor. Sivasspor karşısında 4 golle kazanarak kümede kalma umutlarını koruyan Ümraniyespor, Mustafa Er yönetiminde ilk kez 3 puan sevinci yaşadı. Kalan 5 haftada en az 3 galibiyet almaları gerekiyor diyebiliriz. Bu hafta Başakşehir deplasmanında işleri zor. Başakşehir’in kaliteli ayakları ile kazanarak 3 puan almasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.74

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir 10 kişi kaldığı maçta 2 puan bıraktı. Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldılar.