İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Valladolid İddaa Tahmini 19.05.2023

İspanya La Liga’da yeni hafta heyecanı başlıyor. Valladolid deplasmanda, Cadiz’in konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Cadiz ile Valladolid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Cadiz galibiyetine 2.22, beraberlik tercihine 3.40, Valladolid galibiyetine ise 3.40 verildiğini görüyoruz.

Cadiz Deplasmanda Kaybetti

Cadiz, geçtiğimiz haftayı La Liga’da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mallorca deplasmanına konuk olan Sergio Gonzalez’in ekibi sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 2 maçında da puan çıkartamayan Cadiz’de moraller bozuk. Düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alıyorlar ve ligin bitimine 4 hafta kaldI. Bu hafta La Liga’da Valladolid’i konuk edecekler ve sezonu en önemli maçlarından birine çıkacaklar. Maç öncesinde Cadiz’de Roger Marti’nin sakatlığı bulunuyor.

Valladolid Düşme Hattına Yaklaştı

Valladolid’de işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Sevilla’yı konuk eden Valladolid, karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremediler ve haklı bir mağlubiyet yaşadılar. Üst üste La Liga’da 4 maçtır kazanamayan Valladolid, düşme hattına da iyice yaklaştı. 18. Sıradaki Getafe ile aralarında 1 puanlık fark var. Bu hafta ise Cadiz deplasmanına konuk olacaklar. Cadiz ile de eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Valladolid’de Anuar Tuhami ve Darwin Machis’in sakatlıkları sürüyor.

Cadiz – Valladolid Maç Bilgileri

Cadiz – Valladolid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Roger Marti’nin sakatlığı bulunuyor. Valladolid’de Anuar Tuhami ve Darwin Machis’in sakatlıkları sürüyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

İddaa Tahmini

Cadiz, La Liga’da geçen hafta konuk olduğu Mallorca deplasmanında da puan alamadı. Rakibine 1-0 kaybettiler. Son 2 maçtır da kazanamıyorlar. Valladolid ise üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Sevilla’ya 3-0 kaybettiler. La Liga’da son 4 maçını da kaybeden Valladolid, düşme hattının 1 puan üzerinde. İki takımda ateş hattında. Kazanan takım için tam anlamıyla 6 puanlık bir maç olacak. Zor bir maç olduğunu da belirtelim. Düşük skorlu bir karşılaşma beklentim var. Bu sebeple 3 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.46

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.71

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Valladolid’de kötü gidişat devam etti. Cadiz deplasmaında da 2-0 kaybeden Valladolişd’de mağlubiyet serisi 5 maça çıktı.