Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Alanyaspor İddaa Tahmini 20.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi günü bülteninin son maçı. Kayserispor evinde, Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalında takip edilebilecek.

Kayserispor ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kayserispor kazanır 2.21, beraberlik 3.94, Alanyaspor kazanır ise 3.18 olarak açıklanmış.  

Kayserispor Bay Geçti

Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay olarak geçti. Hafta içi Süper Lig’de maç oynamayan Sarı Kırmızılılar, bir önceki hafta sonu ise Konyaspor deplasmanına konuk olmuştu. Konyaspor karşısında 2 kez öne geçtikleri maçtan galibiyet çıkartamadılar ve 1 puana razı oldular. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Çağdaş Atan’ın ekibi bu hafta sonu ise Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Kayserispor’un Süper Lig’de herhangi bir hedefi bulunmadığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da Gökhan Sazdağı kart cezalısı.

Alanyaspor Evinde Kaybetti

Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Konyaspor’u konuk eden Alanyaspor, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Adana Demirspor deplasmanında 4-2 kaybettiler. Ömer Erdoğan yönetiminde Süper Lig’de son 2 maçından da puan çıkartamayan Alanyaspor’da moraller bozuk. Düşme hattı ile arasında 7 puanlık fark bulunan Alanyaspor’un küme düşme tehlikesi devam ediyor. Bu hafta Kayserispor’a konuk olacak Alanyaspor’da Efkan Bekiroğlu sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Kayserispor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Gökhan Sazdağı kart cezalısı. Alanyaspor’da Efkan Bekiroğlu sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Cenk Gönen, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Oliver Kemen, Bernard Mensah, Carlos Mane, Mame Thiam, Mario Gavranovic

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Joher Rassoul Jure Balkovec, Zou Feddal, Arnaud Lusamba, Leroy Fer, Efecan Karaca, Ivan Caveliero, Daniel Candeias, Wilson Eduardo

İddaa Tahmini

Kayserispor, geçtiğimiz hafta içini Süper Lig’de bay geçen takımdı. Bir önceki maçta ise Konyaspor deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. 2 kez öne geçmelerine rağmen 1 puan almışlardı. Alanyaspor’da ise puan kayıpları sürüyor. Geçen hafta içi sahasında Konyaspor’u konuk eden Akdeniz ekibi, mücadeleyi 3-0 kaybetti. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçı da kaybettiler ve kalelerinde tam 7 gol gördüler. Kayserispor, taraftarı önünde maçın favorisi. Çağdaş Atan’ın ekibi kazanır ve haftayı 3 puan ile geçer. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.89

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.21

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor farka gitti. Erencan Yardımcı önderliğinde Kayserispor deplasmanında 4 golle kazandılar.