sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.05.2023

19 Mayıs Cuma akşamı İddaa fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Lyon – Monaco: MS 2, 1.98 (iddaa) – 10.00 (Bets10); Fransa Ligue 1 sahnesinde son 3 haftaya girilirken, Lyon sahasında Monaco’yu konuk edecek. 19 Mayıs Cuma akşamı fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS. Fransa Ligue 1 sahnesinde son 3 haftaya girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lyon, 16 galibiyet, 8 beraberlik, 11 mağlubiyetle 56 puan toplamayı başarırken, 7. sırada kendisine yer buldu. Kalesini 43 gole kapatamayan ev sahibi, rakip filelere ise 58 gol göndermeyi başardı. Üst sıra takibini sürdüren Lyon, kalesini gole kapatmakta fazlasıyla zorlanırken, golcüleriyle yarıştan kopmamayı başardı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Clermont deplasmanında 1-0 öne geçmeyi başarsa da, skoru koruyamayan ve evine 2-1’lik mağlubiyetle dönen Lyon, galibiyet serisini sürdüremedi. Son 11 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle çıkmayı başaran Lyon, kalesini ise 14 maçlık fikstürde sadece 2 kez kalesini gole kapatabildi. Yeniden yükseliş arayan Lyon, sahasında Monaco’yu konuk edecek. Fransa Ligue 1’de son haftalara formsuz girmek zorunda kalan Monaco, geçtiğimiz hafta sahasında ağırladığı Lille ile golsüz berabere kaldı. Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan konuk ekip, savunma hattında ise hataya yer vermedi. Ezeli rakibiyle berabere kalan Monaco, son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyetle geride bıraktı. 19 galibiyet, 8 beraberlik, 8 mağlubiyetle 65 puan toplamayı başaran ve 4. sırada kendisine yer bulan Philippe Clement’in öğrencileri, Avrupa potasındaki yerini tehlikeye atmaya başladı. Sezonun ilk yarısında Lyon engelini iç sahada 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Monaco, bir kez daha Lyon karşısında galibiyet arayacak. Konuk ekip son haftalardaki form grafiğiyle güven vermekten uzak kaldı. Fransa Ligue 1’in son 12 haftasında yükselişe geçen Lyon, üst sıra takibini sürdürüyor. Avrupa bileti için son 3 haftada mücadele edecek olan Lyon, iç saha avantajıyla ezeli rakibi Monaco’ya üstünlük kurmayı başaracak ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Sassuolo – Monza: MS 2, 2.80 (iddaa) – 3.25 (Bets10); Sassuolo sahasında Monza’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 36. hafta mücadelesi, 19 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo’nun düşme hattıyla arasında 14 puan fark bulunuyor. Ligde kalmayı garanti altına alan ve üst sıralardan da uzak kalan Sassuolo, yoluna hedefsiz devam ediyor. Son haftalarda üst üste hatalar yapmaya başlayan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Lazio deplasmanında alınan 2-0’lık yenilginin ardından, Bologna ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. Geçtiğimiz hafta ise İnter deplasmanına konuk olan ev sahibi, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, karşılaşmadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Hücum hattında fırsatları iyi değerlendirmeyi başaran Sassuolo, savunma performansıyla ise sınıfta kaldı. Son 3 haftaya hedefsiz giren ev sahibi, güven vermemeye devam ediyor. Konuk ekip Monza, İtalya Serie A Ligi’nde son haftalara damga vuran takımlar arasında yer alıyor. Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde mücadele eden Monza, son 7 haftada mağlubiyete yer vermezken, 4 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Özellikle geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan Napoli’ye karşı iç sahada sergiledikleri futbol ve aldıkları 2-0’lık net galibiyetle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran konuk ekip, son haftalara hedefsiz girmesine karşın, mağlubiyete uzun süredir yer vermiyor. Ligde son 3 haftaya girilirken, 49 puanla kendisine 9. sırada yer bulmayı başaran Raffaele Palladino’nun öğrencileri, seriyi Sassuolo deplasmanında sürdürmek istiyor. Monza son 7 haftada 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, tüm maçlarda skor üretti. Kalelerini ise 3 maçta gole kapattıklarını söyleyelim.İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlikle çıkmayı başaran Monza, yoluna hedefsiz devam etmesine karşın, ligdeki etkisini sürdürüyor. Monza’nın bir kez daha sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyorum.

Freiburg – Wolfsburg: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.65 (iddaa) – 1.98 (Bets10); tivibu SPOR 1 ekranlarından 19 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Union Berlin deplasmanına konuk olan Freiburg, evine 4-2’lik mağlubiyetle döndü. Devre arasına 3-0 geride giren Freiburg, ikinci yarıda skoru 3-2’ye kadar getirmeyi başarsa da, mağlubiyetten kurtulamadı. Son 2 haftada önemli mağlubiyetle yaşayan Christian Streich’in öğrencileri, en yakın rakiplerinden Freiburg ve Union Berlin karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. Şampiyonluk hayalleri suya düşen Freiburg, son 2 hafta Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele edecek. 56 puanla ligin 5. sırasında yer alan Freiburg, Union Berlin ile arasında 3, Leipzig ile arasında ise 4 puan fark bulunuyor. Şampiyonlar Ligi bileti için ve aynı zamanda ligdeki yerini korumak için Freiburg’un iç sahada galibiyete ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta kümede kalma mücadelesi veren Hoffenheim’ı evinde ağırlayan Wolfsburg, Jakub Kaminski ve Luca Waldschmidt’in golleriyle galibiyete uzanırken, rakibine tek gol şansını ise son dakikada verdi. Son 4 haftalık fikstürden 3 kez galip çıkmayı başaran Wolfsburg, üst sıraları bırakmadı. Niko Kovac önderliğinde sezon boyunca inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, son haftalarda ise aradığı ritmi buldu ve Konferans Ligi potasını ele geçirmeyi başarırken, bitime 2 hafta kala Avrupa Ligi potasıyla puan farkını 6’y indirdi. Freiburg ile arasında 6 puan fark bulunan Wolfsburg, umutlarını korumak için deplasmanda kazanmak zorunda. Sezonun ilk yarısında rakibine 6 golle üstünlük kurdular ve kalelerinde gole geçit vermediler. Konuk ekibin son 4 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşıldı. Almanya Bundesliga’da son 2 haftaya Avrupa hedefiyle giren Freiburg ile Wolfsburg, 33. haftada karşı karşıya geliyor. İki yakın rakibinde mücadelede galibiyete ihtiyacı var. Dev maçta iki takımında skor üteceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 9.14

Bets10 Oranı: 64.35