İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Villarreal Bahis Tahmini 20.05.2023

İspanya La Liga’da Cumartesi günü 4 maç var. Günün ilk maçında Girona evinde, Villarreal le kozlarını paylaşacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmay S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Girona ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Girona kazanır 2.88, beraberlik 3.70, Villarreal kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış.

Girona’dan 1 Puan

Girona, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Anoeta’da Real Sociedad’a konuk oldu. Rakibi karşısında 2-0 geriye düştükleri maçtan 1 puan çıkartmayı başardılar. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Michel’in ekibinde yenilmezlik serisi ise 4 maça çıktı. La Liga’da oynadıkları son 4 maçta 10 puan toplayan Girona’da moraller yerinde. Bu hafta sonu ise Montilivi’de Villarreal ile karşı karşıya gelecekler. Karşılaşma öncesinde Girona’da Oriol Romeu kart cezalısı. Ibrahima Kebe ve Toni Villa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Villarreal 5 Golle Kazandı

Villarreal, son haftaların dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Athletic Bilbao’yu konuk eden Villarreal, sahadan 5-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Rakibi karşısında farklı bir galibiyet alan Villarreal, Real Sociedad’ın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçti ve ilk 4 umutlarını sürdürdü. Üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Quique Setien’in ekibi bu hafta ise Montilivi’de Girona’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Villarreal’de Daniel Parejo ve Pau Torres kart cezalısı. Jose Luis Morales ise sakat.

Girona – Villarreal Maç Bilgileri

Girona – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Oriol Romeu kart cezalısı. Ibrahima Kebe ve Toni Villa’nın sakatlıkları devam ediyor. Villarreal’de Daniel Parejo ve Pau Torres kart cezalısı. Jose Luis Morales ise sakat.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Christian Stuani

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Boulaye Dia, Samuel Chukwueze, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Girona, La Liga’da son haftaların formda takımlarından biri. Geçen hafta sonu Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad ile 2-2 berabere kaldılar. La Liga’da yenilmezlik serisi 4 maça çıkan Girona, dikkat çekmeye devam ediyor. Villarreal ise geçen haftayı farklı bir galibiyet ile geçti. La Ceramica’da konuk ettikleri Athletic Bilbao’yu 5-1 mağlup ettiler. İlk 4 umutları devam ediyor. Her iki takımda son haftalarda çok formda. Gol yollarında da etkililer. Hem Girona’dan hem de Villarreal’den gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.35

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, Nicolas Jackson önderliğinde 3 puanı kaptı. Girona’yı 2-1 mağlup ettiler ve Şampiyonlar Ligi umutlarını korudular.