Athletic Bilbao Celta Vigo İddaa Tahmini 20.05.2023

İspanya La Liga’da son 4 maçından sadece 1 puan çıkartabilen Athletic Bilbao iç sahada, Celta Vigo karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Athletic Bilbao ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Athletic Bilbao kazanır 1.72, beraberlik 3.90, Celta Vigo kazanır ise 4.85 olarak açıklanmış.  

Athletic Bilbao 4 Maçtır Kazanamıyor

Athletic Bilbao, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’e 5-1 kaybettiler. Sezonun en farklı mağlubiyetlerinden birini alan Bask ekibinde moraller bozuk. Avrupa Ligi şanslarını da tehlikeye sokmaya başlayan Athletic Bilbao, bu hafta sonu Celta Vigo’yu konuk edecek. La Liga’da üst üste 4 maçtır kazanamayan Ernesto Valverde’nin ekibi bu hafta kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Jon Morcillo’nun sakatlığı devam ediyor.

Celta Vigo’da Üst Üste Mağlubiyetler

Celta Vigo’da da son haftalardaki puan kayıpları devam ediyor. Carlos Carvahal’ın ekibi geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Valencia karşısında puan alamadı. Balaidos’da rakibine 2-1 kaybettiler. La Liga’da üst üste 3 maçtır mağlup olan Celta Vigo, küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya. 18. sıradaki Getafe ile aralarında sadece 5 puanlık fark var. Bu hafta sonu ise San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Celta Vigo’da Renato Tapia kart cezalısı. Agustin Marchesin ise sakat.

Athletic Bilbao – Celta Vigo Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Jon Morcillo’nun sakatlığı devam ediyor. Celta Vigo’da Renato Tapia kart cezalısı. Agustin Marchesin ise sakat.

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Mikel Vesga, Raul Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Bask ekibi, sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Sezonun en farklı yenilgilerinden birini aldılar ve galibiyet hasretleri 4 maça çıktı. Celta Vigo ise geçen hafta Valencia’ya karşı puan alamadı. Balaidos’da konuk ettikleri rakibine 2-1 kaybettiler. Düşme hattının 5 puan üzerindeler ve ateş hattındalar diyebiliriz. Athletic Bilbao maçın favorisi. Celta Vigo karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, bu kez kazandı. San Mames Barria’da Celta Vigo’yu 2-1 ile geçtiler.