İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Cremonese İddaa Tahmini 28.05.2023

Lazio evinde Cremonese‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 37. haftasında bizleri bekleyen mücadele, 28 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

Bets10, Lazio galibiyetine 1.24, beraberliğe 6.30, Cremonese galibiyetine ise 13.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.54, 2.5 Alt 2.48 oran kazandırıyor.

Lazio’da Moraller Yüksek

İtalya Serie A Ligi’nde 2. sırayı geri almayı başaran Lazio’da moraller yüksek. Geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibi, 2 haftadır devam eden puan kayıplarına son vermeyi başarırken, Juventus’un aldığı puan silme cezasıyla birlikte, yeniden 2. sıraya yükseldi. Şampiyonluk yarışında havlu atmasına karşın, 2. sırayı bırakmayan Sarri ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi biletini cebine koymak istiyor. Son iç saha sınavını küme düşmesi kesinleşen Cremonese karşısında verecek olan Lazio, sezonun ilk yarısında rakibini 4-0’lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Lige veda eden Cremonese karşısında bir kez daha galibiyetin favorisi olduklarını söyleyelim. Lazio son haftalarda düşüşe geçmesine karşın, sezon genelinde iyi bir performans sergiledi.

Cremonese Lige Veda Etti

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta ya tamam ya devam maçına çıkan Cremonese, taraftarı önünde konuk ettiği Bologna karşısında sahadan 5-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve resmi olarak İtalya Serie A Ligi’ne veda etmek zorunda kaldı. Küme düşmesi kesinleşen Cremonese cephesinde moraller bozuk. Konuk ekip 36 haftayı 4 galibiyet, 12 beraberlik, 20 mağlubiyetle geride bırakırken, 24 puanla ligin en zayıf halkası Sampdoria’nın ardından en zayıf performans grafiğini sergileyen takım oldu. Kalesini tam 66 gole kapatmayı başaramayan ve son 180 dakika kalesinde gördüğü 7 golle mağlup olan Cremonese, Lzio deplasmanına prestij için çıkacak. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan konuk ekip, lige tutunma maçında dahi etkili olamadı.

Lazio – Cremonese Maç Bilgileri

Lazio – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio cephesinde karşılaşma öncesi Danilo Cataldi ve Adam Marusic’in sakatlıkları devam ediyor. Cremonese cephesinde ise Cyriel Dessers, Marco Benassi ve Vlad Chiriches’in sakatlıkları devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Nicolo Casale, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Manuel Lazzari, Matteo Cancellieri, Pedro.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Soualiho Meite, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Pablo Galdames, David Okereke.

İddaa Tahmini

Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde yeniden moral buldu. Juventus’u geçerek yeniden 2.’liğe yükselen Sarri ve öğrencileri, son 2 hafta yerini korumak için mücadele edecek. Son iç saha sınavını küme düşen Cremonese karşısında verecek olan Lazio, rahat bir galibiyetle haftayı kapatacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.44

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan Lazio oldu. Ev sahibi lig hedeflerini son haftaya taşımayı başarırken, Cremonese karşısında fazlasıyla zorlandı. Küme düşen rakibine 2 gol şansı veren ev sahibi, 3 golle 3 puana uzandı.