İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Milan İddaa Tahmini 28.05.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde son 2 haftaya girilirken, iki ezeli rakip Juventus ile Milan, 28 Mayıs Pazar akşamı kozlarını paylaşacak. Derbi mücadelesi Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 2.42, beraberliğe 3.40, Milan galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında, Karşılıklı Gol Var seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanma fırsatı bulacaksınız.

Juventus Zor Günler Geçiriyor

Juventus üst üste darbeler alıyor. UEFA Avrupa Ligi’nde final şansını Sevilla mağlubiyetiyle kaybeden Allegri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise haftayı 4-1’lik Empoli mağlubiyetiyle kapatırken, aldığı ceza sonucu 10 puanı silindi. Zor günler geçiren ev sahibi, Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini kaybetti. 7. sıraya kadar gerileyen Siyah Beyazlılar, daha önce 15 puan silme cezası almış ve cezanın kaldırılmasıyla birlikte, 2. sıraya yükselmişti. Yeniden yarıştan kopan Juventus’un toparlanmaktan başka şansı yok. Milan ile arasında 4 puan fark bulunan Juventus’un, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi umutlarını son maça taşımak için kazanmaktan başka şansı yok. Ezeli rakibine sezonun ilk yarısı deplasmanda diş geçiremeyen ekip, sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

Milan Lige Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nde sezona son şampiyon olarak merhaba diyen Milan, şampiyonluk yarışında bu sezon Milan’ın gerisinde kaldı. Pioli ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise final kapısına kadar dayanırken, ezeli rakibi İnter’e diş geçiremedi ve yarı finalist olarak devler sahnesine veda etti. Rotasını yeniden İtalya Serie A Ligi’ne çeviren Milan, Spezia deplasmanında alınan 2-0’lık yenilginin ardından, geçtiğimiz hafa iç sahada Sampdoria’yı 5-1’lik skorla mağlup ederek, hem yerini korudu hem de güven tazeledi. 64 puanla 4. sırada kendisine yer bulan Milan, geri kalan 2 haftada yerini korumak için mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde yer alan konuk ekip, ezeli rakibi Juventus karşısına moralli çıkacak. En yakın rakibinin 3, Juventus’un ise 4 puan üzerinde yer alan Milan’ın, deplasmanda kazanmaya ihtiyacı var.

Juventus – Milan Maç Bilgileri

Juventus – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus cephesinde derbi öncesi Mattia De Sciglio, Nicolo Fagioli, Leonardo Bonucci ve Paul Pogba’nın sakatlıkları devam ediyor. Milan’da ise Zlatan Ibrahimovic ve Ismael Bennacer’in sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Brahim Diaz, Simon Kjaer, Sandro Tonali, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

Juventus cephesinde moraller bozuk. Haftayı deplasmanda mağlubiyetle kapatan ev sahibi, ardından 10 puanının silinmesiyle birlikte 7. sıraya kadar geriledi. Şampiyonlar Ligi şansını zora sokan Allegri ve öğrencileri, evinde kazanmak zorunda. Milan ise devler sahnesine yarı finalist olarak veda etmesinin ardından, lige odaklandı ve son 2 haftada yerini korumak ve Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyor. Derbide galibiyete ihtiyacı olan Milan ve Juventus’un, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan derbi galibiyetiyle moral buldu. Olivier Giroud attığı şık golle takımını galibiyete taşımayı başarırken, Juventus cephesinde ise zor günler derbi mağlubiyetiyle devam etti.