sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.05.2023

28 Mayıs Pazar günü için İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak derledik. Hafta sonu fikstüründe kazanmanız dileğiyle.

Juventus – Milan: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, iki ezeli rakip Juventus ile Milan, 28 Mayıs Pazar akşamı kozlarını paylaşacak. Derbi mücadelesi Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Juventus üst üste darbeler alıyor. UEFA Avrupa Ligi’nde final şansını Sevilla mağlubiyetiyle kaybeden Allegri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise haftayı 4-1’lik Empoli mağlubiyetiyle kapatırken, aldığı ceza sonucu 10 puanı silindi. Zor günler geçiren ev sahibi, Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini kaybetti. 7. sıraya kadar gerileyen Siyah Beyazlılar, daha önce 15 puan silme cezası almış ve cezanın kaldırılmasıyla birlikte, 2. sıraya yükselmişti. Yeniden yarıştan kopan Juventus’un toparlanmaktan başka şansı yok. Milan ile arasında 4 puan fark bulunan Juventus’un, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi umutlarını son maça taşımak için kazanmaktan başka şansı yok. Ezeli rakibine sezonun ilk yarısı deplasmanda diş geçiremeyen ekip, sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. İtalya Serie A Ligi’nde sezona son şampiyon olarak merhaba diyen Milan, şampiyonluk yarışında bu sezon Milan’ın gerisinde kaldı. Pioli ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise final kapısına kadar dayanırken, ezeli rakibi İnter’e diş geçiremedi ve yarı finalist olarak devler sahnesine veda etti. Rotasını yeniden İtalya Serie A Ligi’ne çeviren Milan, Spezia deplasmanında alınan 2-0’lık yenilginin ardından, geçtiğimiz hafa iç sahada Sampdoria’yı 5-1’lik skorla mağlup ederek, hem yerini korudu hem de güven tazeledi. 64 puanla 4. sırada kendisine yer bulan Milan, geri kalan 2 haftada yerini korumak için mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde yer alan konuk ekip, ezeli rakibi Juventus karşısına moralli çıkacak. En yakın rakibinin 3, Juventus’un ise 4 puan üzerinde yer alan Milan’ın, deplasmanda kazanmaya ihtiyacı var. Juventus cephesinde moraller bozuk. Haftayı deplasmanda mağlubiyetle kapatan ev sahibi, ardından 10 puanının silinmesiyle birlikte 7. sıraya kadar geriledi. Şampiyonlar Ligi şansını zora sokan Allegri ve öğrencileri, evinde kazanmak zorunda. Milan ise devler sahnesine yarı finalist olarak veda etmesinin ardından, lige odaklandı ve son 2 haftada yerini korumak ve Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyor. Derbide galibiyete ihtiyacı olan Milan ve Juventus’un, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Monza – Lecce: MS 1, 2.15 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; S Sport Plus ekranlarından 28 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Monza ile Lecce karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında Monza rüzgarı esiyor. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan ev sahibi, son 8 haftada mağlubiyete yer vermedi. Raffaele Palladino ve öğrencileri, ligde kalmayı uzun süre önce garanti altına almasına karşın, hedefsiz çıktığı 8 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde mücadele veren Monza, 36 haftalık fikstürü 14 galibiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakırken, 50 puanla 8. sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sassuolo deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran ve etkisini sürdüren ev sahibi, galibiyetlerine düşme tehlikesi yaşayan Lecce karşısında devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, küme düşme tehlikesini atlatmayı başaramayan takımlardan birisi Lecce oldu. Son 13 haftanın en zayıf performanslarından birini sergileyen Marco Baroni ve öğrencileri, sadece Udinese karşısında galip gelmeyi başarırken, geri kalan 12 haftada puan kayıplarına engel olamadı. Küme düşme hattıyla arasında sadece 3 puan fark bulunan Lecce, önce Monza deplasmanına konuk olurken, ardından son hafta evinde Bologna’yı konuk edecek. Son 4 haftnın tamamını puan kayıplarıyla geçiren ve Udinese karşısında aldığı galibiyetin ardından yeniden düşüşe geçen Lecce, hem son haftalardaki form grafiğiyle hem de sezon genelinde sergilediği futbolla, küme düşme tehlikesine rağmen Monza deplasmanında güven vermeyi başaramadı. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Monza, ligde kalmayı garantilemesinin ardından, son 8 haftada mağlubiyete yer vermedi. Harika bir performans grafiği yakalayan ev sahibi, galibiyetlerine Lecce karşısında devam edecektir.

Hellas Verona – Empoli: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, Hellas Verona ile Empoli karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, 28 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 13:30’da sahne alacak. İtalya Serie A Ligi’nin 36. haftasında Atalanta deplasmanına konuk olan Hellas Verona, maça harika bir başlangıç yaptı. Henüz 11. dakikada Lazovic’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü sadece 11 dakika koruyabildi. Erken gelen golün ardından oyundaki etkisi düşmeye başlayan ev sahibi, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve üst üste 2 yenilgisini yaşarken, son 4 haftanın ise 3’ünde puan kaybı yaşadı. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya küme düşme hattının içerisinde giren Marco Zaffaroni’nin öğrencileri, bu hafta evinde Empol’yi konuk edecek. Düşme hattının üzeriyle arasında 1 puan fark bulunan Hellas Verona’nın, kazanmaktan başka şansı kalmadı. Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde 36. haftaya damga vuran takımlar arasında yer alıyor. Konuk ekip evinde ağırladığı Juventus karşısında etkileyici bir performans ortaya koyarken, önce ilk yarıyı 2-0 önde kapattı ardından ikinci yarıda skoru 4-1’e kadar getirmeyi başardı. Son 4 haftada mağlubiyete yer vermeyen Empoli, 3 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, sadece Sampdoria deplasmanından beraberlikle döndü. Son 4 haftada rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başaran Paolo Zanetti’nin öğrencileri, kalesini ise 4 maçta da gole kapatamadı. Son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atan ve rakiplerine kolay kolay galibiyet şansı vermeyen Empoli’nin, son 6 maçının 5’inde 2.5 gol barajı aşıldı. Bir tarafta ligde kalmak için toparlanmaya ve galibiyete ihtiyacı olan Hellas Verona, diğer tarafta ise ligde kalmasına rağmen 4 maçtır maç kaybetmeyen Empoli var. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımında skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.78

Bets10 Bahis Oranı: 47.00