Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Rennes Maç Tahmini 03.06.2023

Fransa Ligue 1‘de son haftaya 14. sıradaki giren Brest ile 5. sıradaki Rennes, 3 Haziran Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Francis-Le Ble Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Brest galibiyetine 4.95, beraberliğe 4.30, Rennes galibiyetine ise 1.65 oran belirlemiş durumda.

Brest Kümede Kaldı

Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısında kabus gibi günler geçiren Brest, küme düşme adayları arasında başı çekiyordu. Göreve Eric Serge Roy’u getirdikten sonra mucizevi bir geri dönüşe imza atan ev sahibi, son 20 maçlık fikstürde sadece 5 kez mağlup olurken, ligde kalmayı garantiledi ve son haftaya rahat girdi. Son 3 haftada sırasıyla Auxerre, Clermont ve Marsilya’yı mağlup etmeyi başaran Brest, rakip filelere 5 gol göndermeyi başarırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Rennes karşısına düşme tehlikesinden uzak çıkacak olan ev sahibinin, bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan galip çıktığını söyleyelim. Brest ligde kaldıktan sonra aynı etkiyi göstermekte zorlanacaktır.

Rennes 3’te 3 Yaptı

Fransa Ligue 1’in 37. haftasında Monaco’yu sahasında ağırlayan Rennes, en yakın rakibi karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle, son haftaya girilirken rakibini geçti ve 5. sırada kendisine yer buldu. Bruno Genesio ve öğrencileri, son 3 haftada 11 golle galip gelmeyi başarırken, Auxerre, Troyes ve Monaco’ya gol şansı tanımadı. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, en yakın rakibi Lille karşısında ise puan farkını 1’e kadar indirmeyi başardı. Avrupa Ligi’ni garantilemek isteyen Rennes, bu hafta ligde yoluna hedefsiz devam eden Brest’e deplasmanda konuk olacak. Konuk ekip son haftalarda sergilediği performans grafiğiyle, güven vermeyi başardı.

Brest – Rennes Maç Bilgileri

Brest – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest takımında Noah Fadiga’nın sakatlığı bulunuyor. Rennes cephesinde ise Djed Spence, Xeka, Adrien Truffert, Martin Terrier, Christopher Wooh ve Desire Doue’nin sakatlıkları bulunuyor.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Bradley Locko, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Haris Belkebla, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Steve Mounie, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Joe Rodon, Hamari Traore, Birger Meling, Arthur Theate, Warmed Omari, Toko Ekambi, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de kalmayı başaran Brest, son maçta prestij mücadelesi verecek. Rennes ise 3 haftadır aldığı galibiyetlerle, Avrupa yarışına tutundu. Son 3 haftada harika bir performans sergileyen Rennes, kazanmaya Brest karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 3 puan deplasmanda Rennes’in oldu. Konuk ekip son haftalardaki yükselen performansını, Brest deplasmanında galibiyetle taçlandırdı. Kazananları tebrik ederiz.