Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Auxerre Lens Maç Tahmini 03.06.2023

İddaa fikstüründe 3 Haziran Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Auxerre ile Lens karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Auxerre galibiyetine 2.78, beraberliğe 3.55, Lens galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Auxerre Galibiyete Hasret

Geçtiğimiz hafta Toulouse deplasmanına konuk olan Auxerre, kazanarak ligde kalma şansını kaçırdı. Ev sahibi Rayan Raveloson’un golüyle 24. dakikada 1-0 öne geçmeyi başarırken, ilk yarının son dakikalarında kalesinde beraberlik golünü gördü. İkinci yarıdan gol sesi çıkmazken, taraflar sahadan 1’er puanla ayrılmak zorunda kaldı. Son 6 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Auxerre, son haftaya düşme potasının 2 puan üzerinde giriyor. Sezona harika performansıyla damga vuran Lens karşısına kazanmak zorunda çıkacak olan Auxerre, son 6 haftanın 5’inde skor üretmeyi başarırken, son 7 haftada ise kalesini gole kapatamadı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan ve küme düşmek istemeyen Auxerre, taraftarı önünde galibiyet arayacak.

Lens Tarihi Sezonu Noktalıyor

Fransa Ligue 1’de 6 maçlık galibiyet serisi, Lens’e şampiyonluk için yeterli olmadı. Geçtiğimiz hafta Ajacco karşısında 3-0’lık galibiyete imza atan Franck Haise ve öğrencileri, liderin mağlup olmamasıyla birlikte, şampiyonluk yarışında havlu atmak zorunda kaldı. Şampiyonluğu PSG’ye kaptırmalarına karşın, tarihi bir başarı gösteren Lens, 37 haftadan 24 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyetle 81 puan toplamayı başardı. Sadece 4 mağlubiyet alan ve kalesinde sadece 28 gole izin veren Lens, ligin en az maç kaybeden ve en az gol yiyen takımı olarak son haftaya giriyor. 6 haftadır kazanan konuk ekip, 2. sırayı garantiledi. Son maçta prestij mücadelesi verecek olan Lens, karşısında ligde kalma savaşı veren bir rakip bulacak.

Auxerre – Lens Maç Bilgileri

Auxerre – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Abbe-Deschamps Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Jimmy Cabot’un sakatlığı devam ediyor.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Kenji Van Boto, Julian Jeanvier, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, M’Baye Niang.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Salis Abdul Samed, Angelo Fulgini, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Kümede kalma savaşı veren Auxerre, son maçında kazanmak zorunda kaldı. Son şansını iyi değerlendirmek isteyen ev sahibinin karşısında, ligin en iyi performanslarından birini sergileyen ve 6 haftadır kazanan Lens var. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede tam 4 gol atıldı. İki takımda skor üretmeyi başarırken, Lens deplasmandan rahat bir galibiyetle döndü. 3 puanı 3 golle aldıklarını söyleyelim. Kazananları tebrik ederiz.