İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Malmö Mjallby İddaa Tahmini 09.07.2023

İsveç Allsvenskan’da üst üste 3 maçtı kazanan lider Malmö iç sahada, Mjallby’i ağırlayacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Malmö bugün Mjallby karşısında maçın net favorisi. intobet oranlarını ele alırsak ev sahibi Malmö galibiyetine 1.30, beraberlik tercihine 5.50, Mjallby galibiyetine 11.00 oran veriyor. 

Malmö 3 Maçtır Kazanıyor

Malmö, İsveç Allsvenskan’da üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Eleda’da IK Sirius’u konuk eden Malmö, karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Isaac Thelin önderliğinde 3 puanı alan Malmö’de galibiyet serisi ise 3 maça çıktı. En yakın takipçisi Elfsborg’un 2 puan önünde liderliğini devam ettiren Malmö, bu hafta sonu ise Mjallby ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Malmö’de Anders Christiansen’in sakatlığı sürüyor.

Mjallby’nin İşi Zor

Mjallby, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Kalmar ile 1-1 berabere kaldı. Maçın başında öne geçmeyi başardılar ama üstünlükleri 10 dakika sürdü. Bir önceki hafta ise Hacken deplasmanına 3-0 kaybetmişlerdi. İsveç Allsvenskan’da son 2 maçta 5 puan bırakan Mjallby, 9. Sıraya kadar geriledi. Bu hafta sonu ise lider Malmö deplasmanında sürpriz arayacaklar ama işleri hiç kolay değil. Karşılaşma öncesinde Mjallby’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Malmö – Mjallby Maç Bilgileri

Malmö – Mjallby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elada Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Malmö’de Anders Christiansen’in sakatlığı sürüyor.

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Johan Dahlin, Niklas Moisander, Lasse Nielsen, Busanello, Oscar Lewicki, Sergio Pena, Joseoh Cesay, Taha Abdi Ali, Sebastian Nanasi, Moustafa Zeidan, Isaac Thelin

Mjallby'nin ilk 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Noel Törnqvist, Arvid Brorsson, Tom Pettersson, Noah Eile, Coli Rosier, Viktor Gustafsson, David Löfquist, Jesper Gustavsson, Max Fenger, Adam Stahl, Herman Johansson

İddaa Tahmini

Malmö’de moraller yerinde. Son haftalarda üst üste galibiyetler alan Age Hareide’nin ekibi geçen hafta IK Sirius engelini 3-0 ile geçti. İsveç Allsvenskan’da son 3 maçını da kazanarak geçen Malmö, liderliğini devam ettiriyor. Mjallby ise son haftalarda formsuz diyebiliriz. Son 5 haftada sadece 1 galibiyetleri var. Geçen hafta Kalmar ile 1-1 berabere kaldılar. Malmö’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Mjallby engelini kolay geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.61

intobet Oranı: H1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö liderlikten oldu. Eleda’da konuk ettikleri Mjallby’e 2-1 kaybettiler ve bu sonucun ardından liderliği Elfsborg’a kaptırdılar.