İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

IK Sirius Hammarby İddaa Tahmini 09.07.2023

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Hammarby deplasmanda, IK Sirius’un konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve nesine.com sitesinden yayınlanacak.

IK SiriusHammarby arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. IK Sirius kazanır 2.70, beraberlik 3.55, Hammarby kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

IK Sirius Lidere Direnemedi

IK Sirius’un İsveç Allsvenskan’da 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu lider Malmö’ye konuk olan Henrik Rydström’ün öğrencileri karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Play out hattındaki AIK Stockholm’un kazandığı haftayı puansız geçen IK Sirius, İsveç Allsvenskan’da 12. Sırada yer alıyor. Bu hafta sonu ise iç sahada Hammarby ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde IK Sirius’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Hammarby Orta Sıralarda

Hammarby, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Elfsborg deplasmanına konuk olan Hammarby, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılaran taraf oldu. İsveç Allsvenskan’da bu sezon özellikle deplasmanda kötü sonuçlar alan Marti Cifuentes’in ekibi henüz dış sahada galibiyet sevinci yaşayamadı. Bu hafta konuk olacakları IK Sirius karşısında da puan kaybı yaşayacaklarını düşünüyorum. Karşılşama öncesinde Hammarby’de Mads Fenger’in sakatlığı sürüyor.

IK Sirius – Hammarby Maç Bilgileri

IK Sirius – Hammarby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Studenternas Ip Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hammarby’de Mads Fenger’in sakatlığı sürüyor.

IK Sirius'un ilk 11’i Belli mi?

IK Sirius’un muhtemel kadrosu: Jakob Tannander, Dennis Widgren, Patrick Nwadike, Tashreeq Matthews, Daniel Stensson, Jakob Persson, Melker Heier, Christian Kouakou, Aron Bjarnason, Joakim Persson, Malcolm Jeng

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Davor Blazevic, Edvin Kurtulus, Simon Strand, August Mikkelsen, Loret Sadiku, Nahir Besara, Shaquille Pinas, Fredrik Hammar, Markus Karlsson, Montader Madjed, Jusef Erabi

İddaa Tahmini

IK Sirius, geçen hafta lider Malmö deplasmanına konuk oldu ve puan alamadı. Eleda’da rakibine 3-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da 3 maçlık galibiyet serileri de sona ermiş oldu. Hammarby ise bu sezon formsuz. Geçen hafta Elfsborg deplasmanında da puan kaybettiler. Rakibine 2-0 kaybeden Hammarby, son 6 maçta sadece 1 galibiyet elde edebildi. IK Sirius’un bugün puan almasını bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Hammarby’e kaybetmezler.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.36

intobet Oranı: 10 (ç), Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hammarby, zor bir deplamandan 3 puan ile döndü. IK Sirius’u 2-1 mağlup ederek moral buldular.