Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

IFK Mariehamn Oulu İddaa Tahmini 09.07.2023

IFK Mariehamn iç sahada Oulu‘yu konuk edecek. Finlandiya Veikkausliiga mücadelesi 9 Temmuz Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da başlarken, Wiklöf Holding Arena ev sahipliğinde sahne alacak.

intobet, IFK Mariehamn galibiyetine 3.15, beraberliğe 3.40, Oulu galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

IFK Mariehamn Yükselişe Geçti

Lukas Syberyjski ve öğrencileri, lider KuPS Kuopio karşısında aldığı galibiyetin ardından, iç sahada konuk ettiği KTP Kotka ile golsüz berabere kaldı. Lidere karşı bu sezonki en iyi performansını sergileyen ev sahibi, KTP Kotka karşısında ise 48. dakikadan itibaren 10 kişi oynamasına rağmen, sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı. İlk 5 haftanın tamamında puan kaybeden, ilk 13 haftanın ise 11’inde puan kaybı yaşayan IFK Mariehamn, sezon genelinde zor günler geçirmesine karşın, son haftalarda etkisini arttırmayı başardı. 10. sırada yer alan ve üst sıralardan uzak kalan ev sahibi, son haftalardaki etkisini sürdürerek üst sıralara yetişmek istiyor.

Oulu Golcülerine Güveniyor

Oulu son haftalara golcüleriyle damga vurdu. Son 2 haftada rakip fileleri tam 7 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, rakiplerinden 6 puanı alarak zirve takibini sürdürdü. İnter Turku karşısında aldıkları 1-1’lik beraberliğin ardından, SJK Seinajoki ve Haka karşısında galip gelmeyi başardılar. İlk 14 haftayı 7 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan ve 24 puan toplamayı başaran Oulu’nun, lider ile arasında 7 puan fark bulunuyor. 14 hafta sonunda rakip fileleri 23 kez havalandıran konuk ekip, aynı zamanda ligin en golcü 2. takımı olarak karşımıza çıkıyor. Sezonun ilk yarısında karşı karşıya geldiği IFK Mariehamn karşısında 3-2’lik galibiyete imza atan Oulu, rakibi karşısında bir kez daha kazanarak, zirve takibini kayıpsız sürdürmek istiyor.

IFK Mariehamn – Oulu Maç Bilgileri

IFK Mariehamn – Oulu Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wiklöf Holding Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

IFK Mariehamn’ın ilk 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’ın muhtemel kadrosu: Elmo Henriksson, Christophe Coubronne, Timi Lahti, Mikko Sumusalo, Alan Henrique, Alvaro N’gamba, Jiri Nissinen, Michael Fonsell, Robin Sid, Ariel Ngueukam, Cledson Carvalho da Silva.

Oulu’nun ilk 11’i Belli mi?

Oulu’nun muhtemel kadrosu: Callum Ward, Riku Selander, Noah Pallas, Tony Miettinen, Emmanuel Affi, Lucas Ferreira, Jere Kallinen, Yassin Daoussi, Ashley Coffey, Niklas Jokelainen, Otso Liimatta.

İddaa Tahmini

IFK Mariehamn ve Oulu, son haftalarda iyi hücum performanslarıyla yükselişe geçti. Yükselişini galibiyetle sürdürmek isteyen iki takımın mücadelesinde taraf bahsi oldukça güç. Sezonun ilk yarısında karşı karşıya geldikleri mücadelede tam 5 gol atıldı. Taraflar bir kez daha birbirlerine karşı skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Oulu rakibini 10 kişi yakaladı ve kazanan taraf oldu. Konuk ekip üst sıra yarışında kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.